2777
2789
عنوان

بیبی چک‌ کمرنگ

79 بازدید | 19 پست

سلام خانما من الان ۱۶روز از اقدامم میگذره ودوروز تاخیر دارم تو پریود یعنی باید دو روز پیش پریود میشدم که نشدم و هر چی بیبی چکمیزنم مثبت نمیشه ولی همشون هاله کمرنگ میندازن الان باید چیکار کنم عکسشم براتون میزارم اخرین بیبی چکی که زدمو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ۱۲ روز از اقدامم میگزره دو روز هم از تاخیر پریود . فلن نباید بیبی بزنی باید یک هفته کامل پریود ن ...

اخه دیگ اگ حامله بودم باید بعد ۱۴روز نشون میداد دیکه

بیبی چکمو دیدی؟

اخه دیگ اگ حامله بودم باید بعد ۱۴روز نشون میداد دیکهبیبی چکمو دیدی؟

نه بابا کی گفته! شما اگر تا پنج روز دیگه ام پریود نشدی بیبی چک بزنی . تاریخ پریود توام تاریخ پریود کنه منم باید ۱۲ ام پریود میشدم که نشدم ولی فلن بیبی چک بزنم حتی اگر مثبت شه احتمال زیاد خطا داره چون باید هفت تا ده روز بگزره

بر دختر زایی اقدام کردی ؟ چون تاریخ پریود من و تو ۱۲ ام هس که دو روز پیشه ؛ سیکل قاعدگی من و تو ۳۲ روزه هست که روز تخمک گزاری میشه ۱۸ سیکل قاعدگی که تاریخش ۱ آذر بود و ما اقدام کردیم چون روز تخمک گزاری روز اقدام پسر زاییه ولی دو یا سه روز قبلش که شما رابطه داشتی با همسرت ؛ امکان دختر زایی خیلی زیاده

عزیزم بیبی چک معمولا حداقل ۵ تا ۷ روز بعد موعد نشون میده .اگه عجله داری آزمایش،خون بده

چی بگم والا اخه دوستام مثبت میشدن دگ نهایت تا ۱۴روز بعد اقدام نشون میداد بیبی چک

بر دختر زایی اقدام کردی ؟ چون تاریخ پریود من و تو ۱۲ ام هس که دو روز پیشه ؛ سیکل قاعدگی من و تو ۳۲ ر ...

نه عزیزم برای پسر اقدام کردم من سیکلم ۲۸روزس و۱۴سیکل اقدام کردم دقیقا روز تخمک کزاریم سونوگرافی رفتم دقیق بود اقدامم

من دردای پریودی همش میره و میاد الان یه هفتس درد دارم و سینه درد زیاد

خب اینا دو تا احتمال داره یا میخوایی پریود شی یا از علاعم های آزاد شدن تخمک تو بدنته یعنی لاله گزینی داره انجام میشه تا هورمون بارداری ترشح شه

خب اینا دو تا احتمال داره یا میخوایی پریود شی یا از علاعم های آزاد شدن تخمک تو بدنته یعنی لاله گزینی ...

بعید میدونم لانه کزینی انقد طول بکشه همون علاعم پریود شدنه