2777
2789
عنوان

آیا شوهرتون چشم چرونی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 90 پست
بابای منه خب برا من خوبه بقیه بدشون بیاد 😂 چ اهمیتی داره

مال خودت عشقم 🥰سایش روی سرت

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

به هیچ عنوان

من اصلا به کسی اعتماد نداشتم

فکر میکردم همه مردا مثل همن

تا اینکه فهمیدم همسرم اصلا اینجور نیست به تنها کسی که اعتماد دارم همسرمه

از وسط بهشت اواردنش تو این دنیا

چه فایده قدرشو نمیدونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برادرتون بهتر شد؟

نه متاسفانه شیمی درمانی کرده گفتن عمل کنه که کمیسون پزشکی گرفتن گفتن عمل کنه خطرش زیاده چون نمیشه همشو برداشت عمل نکنه خطر داره فعلا وقت گرفته برا پرتو درمانی اونم جلسه ای ۳۰میلیون خدا کنه خوب بشه هرچی داشت ونداشت فروخت

تمرین کنی یاد میگیری قدرت حافظه اتم بالا میره😂😂

نه نمیتونم یه عمره نتونستم 😂 تازه کلی نگاه میکنم تا یاد بگیرم میام خونه یادم رفته 🤦🏼♀️🤣

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ…
نه نمیتونم یه عمره نتونستم 😂 تازه کلی نگاه میکنم تا یاد بگیرم میام خونه یادم رفته 🤦🏼♀️🤣

پس حافظه تصویریت خوب نیست

دفترچه ببر اونجا یادداشت کن یادت بمونه😅

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

پس حافظه تصویریت خوب نیستدفترچه ببر اونجا یادداشت کن یادت بمونه😅

باید عکس و فیلم بگیرم اومدم خونه چندبار ببینم نوت برداری کنم 🤣🤣🤣

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ…
باید عکس و فیلم بگیرم اومدم خونه چندبار ببینم نوت برداری کنم 🤣🤣🤣

اون ریسکش بالاست یهو کتکم میخوری😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

شیک ک نبود خدایی فقط جلب توجه میکرد

خب موهای بلند و ابی با مژه ابی اگه تیپشم همینطور بوده شیکه دیگه واقعامولخت وبلند قشنگه که من از داشتنش محرومم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خب موهای بلند و ابی با مژه ابی اگه تیپشم همینطور بوده شیکه دیگه واقعامولخت وبلند قشنگه که من از داشت ...

نظرشماست

بنظرمن خز بود

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید