2777
2789
عنوان

آیا شوهرتون چشم چرونی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 90 پست
تو رو خدا یاد بده خیلی آبروریزیه 🫣😂

باید حضوری بهت یاد بدم

زیر چشمی نگاه کن حله یا طرف حواسش نیست یه لحظه اسکنش کن دیگه تو ذهنته تا چند دقیقه😂😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره واقعا شمارو نمیدونم ولی من هیچ مردی توجهمو جلب نمیکنه حتی خود همسرم بنظرم همشون عین همن😂😂😂مرد ...

وای منم از مردا اصلا خوشم نمیاد خیلیم زیاد مرد ستیزم😂 بجز مردای زندگیم مثل بابامو شوهرم و داداشم

همیشه ام با مردا دعوام میشه مثلا راننده اسنپا یا فروشنده های پررو نمیدونم چرا دوس دارم بکشمشون😂

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
باور کن زنداییم حامله شد بچش پسر بود بهش گفتم الان تو شکمت پسره خودتم زنی پس دوجن.سه ای ۳ماه بعدش حا ...

خواهر پولدارا رو مسخره کن پولدارااااااا

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ…
اره متاسفانه مردا ۸۰ درصد خصوصیاتش ون مشترکه بنظر من

اره همشون پشمالو برای ماشین دارن برای ما بهانه میارن انروز میگم برا بچه شیر بخر میگه همش لیست میدی 😐رفت بیرون اومد دیدم برا ماشین باند سیستم وصل کرده ۷تومن!!!!

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خواهر پولدارا رو مسخره کن پولدارااااااا

سرم نمیاد از اون لحاظ متاسفانه فقط بدبختی و اتفاقات بد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
باید حضوری بهت یاد بدمزیر چشمی نگاه کن حله یا طرف حواسش نیست یه لحظه اسکنش کن دیگه تو ذهنته تا چند د ...

آرههه زیر چشمی خیلی خوبه چرا به فکر خودم نرسیده بود 😂

ولی یه لحظه اسکن نمیتونم کنم من باید دقیق ببینم ثبت نمیشه تو مغزم با یه لحظه 🤦🏼♀️🤣🤣

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ…
وای منم از مردا اصلا خوشم نمیاد خیلیم زیاد مرد ستیزم😂 بجز مردای زندگیم مثل بابامو شوهرم و داداشم هم ...

ن دیکه عزیزم مگ فقط بابات و داداشت خوبن خوب بقیه هم از باباو دادلش شما بدشون میاد باز من برعکسم نسبت به خانوما گارد دارم همیشه کارای به خانوما میفته گیر میکنم ولی اقایون زود رسیدگی میکنن مثلا دکتر میرم یا بانک هرررچی سعی میکنم متصدی اقا باشه خانوما همش با همکاراشون چرتو پرت میگن میخندن ولی مردا سریع کارو راه میندازن

آرههه زیر چشمی خیلی خوبه چرا به فکر خودم نرسیده بود 😂ولی یه لحظه اسکن نمیتونم کنم من باید دقیق ببین ...

تمرین کنی یاد میگیری قدرت حافظه اتم بالا میره😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ن دیکه عزیزم مگ فقط بابات و داداشت خوبن خوب بقیه هم از باباو دادلش شما بدشون میاد باز من برعکسم نسبت ...

بابای منه خب برا من خوبه بقیه بدشون بیاد 😂 چ اهمیتی داره

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است