2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدا خیلی بوی عرق میده ازچیه

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 31 پست

منم اینطوری شده بودم یعنی تو حمومم سه ساعت صابون میزدم بی فایده بود همون لحظه بازم بو میداد در این حد یاحموم رفتنم کلا یه ربع بود دوباره بو شروع میشد البته من حجم استرس خیلی شدیدی رو تحمل کردم بعدش اینجوری شدم این چند وقت یه صابون گوگرد خریدم زیر بقل و بدنم رو با اون میشورم بعد دوبار شستن اون بوی وحشتناک از بین رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوری شده بودم یعنی تو حمومم سه ساعت صابون میزدم بی فایده بود همون لحظه بازم بو میداد در این ح ...

چه مارکی

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

جواب میده واقعا؟

تا حدودی

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

جواب میده واقعا؟

همون که گفتم بخر قطعی جواب میده تو حموم صابون گوگرد بزنه بیرون اومدنی مام چند سری حموم رفت فقط بدنشو با همون صابون بشوره دیگه مام هم نزنه عرقش بد بو نمیشه

نوره خوبه

نمیدونم مردا هممیتونن بزنن یا ن

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

جلدشو انداختم دور یادم نیست اصلا هیچ فرقی نداره فقط صابون گوگرد باشه

ممنون