2777
2789
عنوان

من از پسرا کلا نا امیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 75 پست
اطراف من بیشتر دخترها ازدواج خوبی داشتن خانه دارن و شوهر مثل چی کار میکنه پول میریزه به پاشون میرن ب ...

بابا خیانت خیلی زیاد شده خیلی ها با سیلی صورت سرخ میکنن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خب کی گفته باید خواستگار دنگ مشاوره بده.درک نمیکنم تو تین گرونی چرا توقع دارین ی غریبه مفت براتون خر ...

خب اگه گرونیه نیان دنبال دخترا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دیت رفتنام آبکی شدهمثلا من نظرم همش رو این بود که یکی باشه که دیده باشدت و بخوادت،حالا زور بزنه ...

منم موافقم اینطوری ولی خیلی کم پیش میاد محدوده آدمایی که باهاشون اینطوری آشنا میشم

اونایی که رفتم دیت همینطوری بودن ولی دیوونه از آب دراومدن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
یعنی سواستفاده

فعلا که مردا دارن سو استفاده میکنن

خب کی گفته باید خواستگار دنگ مشاوره بده.درک نمیکنم تو تین گرونی چرا توقع دارین ی غریبه مفت براتون خر ...

کسی که پول نداره که پول مشاوره بده دیگ زن گرفتنش چیه زندگی کلی خرج داره

خب کی گفته باید پسر خرج کنه.کدوم قانونه

دیگه همینه

ندارن نیان دنبال دختر

من که خودم مجردیام همیشه میگفتم،اگه قراره من خرج کنم واسه پسر مردم مگه خرم ازدواج کنم

میمونم خونه بابام😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بابا خیانت خیلی زیاد شده خیلی ها با سیلی صورت سرخ میکنن

باور کن شوهرهای اینا اینقدر زن ذلیل هستن، جذاب ترین مدل های دنیا بیان جلوشون لخت شن میگن ما زن خودمون فقط میخوایم

من نمیدونم اینا جادو میکنن دعا گرفتن چه کوفتی

هر چقدر به این چیزا اعتقاد نداشته باشی ولی اینا رو از نزدیک ببینی اعتقاد پیدا میکنی 😂

دیگه همینهندارن نیان دنبال دخترمن که خودم مجردیام همیشه میگفتم،اگه قراره من خرج کنم واسه پسر مردم مگ ...

حالا آدم واقعا اگر پسر خوبی باشه صدشو میذاره ولی پیدا نمیشه اصلا خیلی لاشی شدن همه

منم موافقم اینطوری ولی خیلی کم پیش میاد محدوده آدمایی که باهاشون اینطوری آشنا میشماونایی که رفتم دیت ...

وای دقیقا

مردا معلوم نیس چشونه

منم متوجه شدم اکثرا دارن گشنه و گداصفت میشن پسرا

باور کن شوهرهای اینا اینقدر زن ذلیل هستن، جذاب ترین مدل های دنیا بیان جلوشون لخت شن میگن ما زن خودمو ...

والا ما ک ندیدیم هرکس دوربر ما ازدواج کرد بدبخت شد

دیگه همینهندارن نیان دنبال دخترمن که خودم مجردیام همیشه میگفتم،اگه قراره من خرج کنم واسه پسر مردم مگ ...

درست ولی.من نمیفهمم ازدواج با این اوصاف برای پسر چه سودی داره.همین کارارو کردین دیگ پسرا ازدواج نمیکنن

وای دقیقامردا معلوم نیس چشونهمنم متوجه شدم اکثرا دارن گشنه و گداصفت میشن پسرا

من حتی با یکی آشنا میشدم بهش پول هم دادم البته برگردوند ولی میخوام بگم انقد اشغال شدن که اونم بیشعور بازی درآورد

البته سفت هم گرفتم بازم بیشعور بازی درآوردن

کلا مهم نیست چطوری رفتار کنی مثل اینکه مهمه عملی داف بلوند باشی که خیلی راحت هم رابطه برقرار کنی اونوقت هم بازم مشخص نیست طرف بره خواستگاری یا نه