2777
2789
عنوان

من از پسرا کلا نا امیدم

480 بازدید | 75 پست

هم طبق تجربه های که خودم داشتم هم دوستام هم تاپیک های همینجا اینا چرا انقد بی عرضه و دونگ بگیر شدن

یکی تاپیک گذاشته بود خواستگارم گفته دونگ مشاوره هم حساب کنیم

دیگ حالم از همه پسرا داره بهم میخوره خیلی مرد ستیز شدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خیانت هم که الی ماشالله😑

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آرههمشون شدن یه مشت اوبی باسنی گدا گشنه

وضع خیلی خرابه دیگ جرعت نمیکنم حتی برم دیت😂

اطراف من بیشتر دخترها ازدواج خوبی داشتن

خانه دارن و شوهر مثل چی کار میکنه پول میریزه به پاشون

میرن باشگاه با ماشین خودشون میرن دور دور مسافرت ناخن میکارن عمل زیبایی انجام میدن و... با پول های شوهر

فقط من بین شون شانسم نمیدونم چرا اینقدر قهوه ای که حتی به مرحله آشنایی با یکی نمیرسم

وضع خیلی خرابه دیگ جرعت نمیکنم حتی برم دیت😂

آخه دیت رفتنام آبکی شده

مثلا من نظرم همش رو این بود که یکی باشه که دیده باشدت و بخوادت،حالا زور بزنه که توجهتو جلب کنه و ببرتت دیت

الان همش دیتا شده از طریق اینستا و...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

جالبه یعنی دوست داشتی دم به تله بدن😂

دم به تله چیه دیگه

امضاتون رو خوندم اومدم لبخند گشاد بزنم پوست لبم خشک شده بود پاره شد.حالا داره خون میاد و من بیشتر غص ...

وقتی زندگی کلا دارک شده😂😭