2777
2789

خواهرای گلم من امشب رو هم مثل بقیه روزها با بغض میخوابم امیدوارم فردا تهیه کننده جوابمرو بده ازتون خواهش میکنم با اون دستای قشنگتون و دل پاکتون برام دعا کنید امشب بیشتر ازهمه به دعای شما نیاز دارم تروخدا دعام کنید شاید فردا صبح همه چیز تغییر کرد اونقد گناه کردم روم نمیشه خودم از خدا خواستم بخوام ولی شما که از خواسته و دلم با خبرین امشب یا سر نماز صبح دعام کنیدامیدوارم فردا همه چی درست بشه و امشبم به خودش توکل میکنم هر چی صلاحه ممنون از دلای پاکتون

وای واسه چی پیام دادی

حداقل بیشتر میرفتی ببینیش شاید توجهش جلب میشد هر چند که اون احتمالا دوست دختر داره

این پیام دادنا مسخرت میکنن فقط خواهر من

https://daigo.ir/secret/71782304923

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ب دلت ارامش بده انشاالله حاجت روا بشی ب حق علی

بچه ها خواهرا قربون دلای پاکتون بشم پدرم تازه فوت شده میشه برای پدرم یه فاتحه مهمونش کنید اسم پدرم محبوب علی هست😭😭😭😭🙏🙏🙏

عزبزم چرا انقد داری خودتو اذیت میکنی برفرض که ایشونو ببینی بهش بگی عاشقشی فک میکنی میاد باهات ازدواج میکنه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘