2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه دقیق مشاوره میدی تو 😂

خب به رفتار دختر پسرا دورم زیاد نگاه میکنم وسعی میکنم درست رفتار کنم که پیش نیاد برام تو دانشگاه زیاد دیدم پسرا چطوری جذاب بنظر میرسن با این چند چیز

ولی

روانشناس آیندم آقای دکتر 😂😂🤣

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

آفرین خیلی خوب گفتی بایذ امیر که کل دوران دبیرستان کلاس رو هوا میبرد ته کلاس بودو تبدیل کنم امیر حرف ...

ببین دخترا از پسرای همسن خودشون پخته تر هستن به همین خاطر ممکنه شوخی هایی که خودتون پسرا میکنید واسه خودتون جذاب باشه اما از دید اون دختر بچه گانه باشه

حالا خیلی یهویی تغییر نکن کم کم یاد بگیر و تغییر کن

حتی اگه یه کلاس فن بیان بری خیلی واست تاثیر گذار میشه

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

ضایع نیست بفرستم استوری بزارم چند نفر بیینن؟

نه ضایع نیس گفتم ک مثلا به یکی از پسرا بگو چه خبر بعد که اون ازتو پرسید توچخبر عکس غذاتو بفرس زیرش بنویس بگو هیچی امشب پخت شام بامن بود. چون دخترای اصیل اینجورین که توجه میکنن ببینن مثلا رفتار پسر در انجام کارهای خونه یا در رفتار بامادرش چطوریه.چون پسری ک به مامانش تو کارای خونه کمک کنه قطعا به زنشم کمک میکنه

ببین دخترا از پسرای همسن خودشون پخته تر هستن به همین خاطر ممکنه شوخی هایی که خودتون پسرا میکنید واسه ...

ببین من سطح طنزم خیلیی بالاست خیلی

فن بیانم که مث بلبل حرف میزنم

ولی زیاد زر میزنم باید کم حرف بزنم