2777
2789
ضریب هوشیم بشدت بالاست حرف زیاد میاد چرت پرت نیستن ولی بامزه ان با دخترا صمیمی شدم اشتباه بزرگم 😑

ببین من خودم ترم اولی ام و کلاسمون ۲۱ نفرش پسرن اما حتی یه نفرم نتونست نظرم رو جلب کنه میدونی چرا ؟؟

چون از همون روزای اول سریع با دخترا اکیپ تشکیل دادن

و با همه دخترا حرف میزدن

و سر کلاس به هرچیزی دست آویز می شن تا چهارتا دختر بهشون بخندن

زمانی یه دختر عاشق بامزه بودن یه پس میشن که خودشون تنها این بامزه بودنه رو بفهمن نه اینکه پسره نشونش بده

یه نکته دیگه اینکه زیاد بخوای شوخی کنی باعث میشه هیشکی جدی نگیرت حتی پسرای کلاستون

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من کلا بیخیال این کار شو.از روشهای نامحسوس برای جذبش استفاده کن و ابدا حتی به بهانه تبریک تول ...

ببین حق داری بگی ولی من جهار ساله دوسش دارم و خب اصلا یه تبریک ناشناس ساده میمونه و کاری نمیکنم

ببین من خودم ترم اولی ام و کلاسمون ۲۱ نفرش پسرن اما حتی یه نفرم نتونست نظرم رو جلب کنه میدونی چرا ؟؟ ...

آفرین خیلی خوب گفتی بایذ امیر که کل دوران دبیرستان کلاس رو هوا میبرد ته کلاس بودو تبدیل کنم امیر حرف نزن