2777
2789

همش ۲۳ سالمه

شوهرم بهم میگه تو دیگه از دست رفتی

میگه داری خودتو داغون میکنی پوستت دندونات همه چیت با این روند تا چن سال دیگه داغون میشه

اون وقت میشی مضحکه خواهرام

خیلی بهم نصیحت میکنه

بهش میگم تو خودت چرا میکشی میگه منم اشتباه میکنم ولی من مردم فرق دارم .

خلاصه ک یه راه بگین خودمو از دست این لعنتی نجات بدم

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اولا تو خودت وقتی سیگاری ای غلط اضافی نکن مگه اینکه خودتم بخوای ترک کنی

ولی سوای اینا من خودم ۵،۶ سال میکشیدم

تنها راهش ترک کردن خرکیه

بذاری کنار و دیگه سمتش نری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مرد و زن نداره کلا اشتباهه

جفتتون برای سیگار یه جایگزین انتخاب کنید

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

به نظرم جفتتون با هم بریو پیش مشاور راهنمایتون کنه و باهم ترک کنید و مشوق هم باشید

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند