2777
2789

مامان های عزیز با توجه به مبالغ بالای ویزیت متخصص و هزینه دارو و ..برای بچه ها خصوصا تو این فصل که فصل بیماری های تنفسی و تبدار و غیره هست که اغلب نیاز به مراجعه به پزشک اطفال و بیمارستان میشه یه سری نکات هست برای کاهش هزینه هاتون که لازم دیدم اینجا بگم ان شاالله که کمکی بکنه ) بنده پرستار و کارشناس بیمه گری یه بیمارستان دولتی هستم .

اول اینکه برای کودکانتون بیمه درمان فعال کنید) اگر بیمه درمان ندارن که حالا یا تامین یا سلامت رو میتونین فعال کنین ولی اگه هر بیمه دیگه ای دارین همون بیمه درمان کافی هست

اغلب شاغلین حرف و مشاغل آزاد که بیمه بازنشستگی برای صندوق بیمه تامین اجتماعی هست برای دفترچه بیمه اعضای خانواده هم یه مبلغی میتونن بدن و بیمه کنن

افرادی هم که تامین ندارن و سایر بیمه ها هم نیستن میتونن با مراجعه به دفاتر پیشخوان بیمه سلامت در سطح شهرشون با در دست داشتن مدارک هویتی بچه و خودشون با پرداخت مبلغ مشخصی برای یکسال بیمه درمان بخرن

با داشتن بیمه در صورت داشتن بیمه تامین اجتماعی خدمات درمانی در کلنیکها و بیمارستانهای تامین اجتماعی رایگان خواهد بود و در صورت داشتن بیمه سلامت در صورت مراجعه به کلنیک بیمارستان دولتی و یا اورژانس بیمارستان دولتی به مراتب هزینه بسیار کمتری نسبت به ویزیت و درمان در مطب های خصوصی پرداخت خواهید کرد چرا که بیمه ها ی پایه در صورت بستری حد اقل ۹۰ درصد هزینه را پوشش خواهند داد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در صورت تمایل برای پوشش هزینه آزمایشات و سونو گرافی در مراکز غیر دولتی هم میتونید علاوه بر داشتن بیمه پایه برای فرزندانتون یکی از انواع بیمه های تکمیلی رو هم با پرداخت مبلغی ماهانه فعال کنید