2777
2789
عنوان

شوهر گاو

172 بازدید | 16 پست

با مرد بیلیاقتی که بگه

من با خانواده ام زنگ نمیزنم به خانواده تو هم رنگ نمیزنم

باید چیکار کرد

بگم خانوادش جز فتنه های بسیار هیچ کاری برای نکردن

اصلا بمیره هم کسی بهش زنگ نمیزنه ،اما کلی پول خرجشون کرده

اما خانواده من کلی سنگ تمام برامون گذاشتند از همه نظر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا خانواده من انتظار دارم هفته ای یک بار حداقل رنگ بزنه جویای حالشون باشن

خیلی هم بدردس خوردند ،مادرش گردنش نمیگرفت خواهرانش گردنش نگرفت اما مادر من گردن میگرفتش و وظایف اونا رو انجام میداد

از کسی ک ب خانواده خودش احترام نمیذاره زنگ نمیزنه انتظار نداشته باش .زیاد بالا بردیتش باد کرده بذار ...

اره خانوادم زیاد احترامش کردن

احترام

خواهر خانوادش محلش نمیدن

این مدلی هستند

منم دلم خوشحالی و خوشب میخواد

اره خانوادم زیاد احترامش کردناحترام خواهر خانوادش محلش نمیدن این مدلی هستند منم دلم خوشحالی و خوشب م ...

میدونم احساستو درکت میکنم خودمم یجورایی قربانیم . ولی چه میشه کرد ولی طرف شعورش نمیرسه ادب و تربیت خانوادگی نداره درست بشو نیس اینا همه ذاتیه.

واقعیتش خانوادش بهش یاد میدن خودشون زنگ نمیزنن بیشعورن ،

پس با وجود این خانواده خودتو خسته نکن. اصن پدرو مادر تو مگه معطل ی زنگ شوهر توان ک اگه نزنه روزشون شب نشه انقد خانوادتو کوچیک نکن برای ی تماس .

از اینکه به حرف خانواده نداشتش گوش میده ناراحتم

ناراحتی داره ولی بهتر کنار بیا شاید زیاد حساسی نقطه ضعف نشون دادی سر این موضوعو داره اذیتت میکنه ی مدت خودت زنگ بزن جلوش احوال پرسی کن قطع کن ب شوهرتم نگو بیاگوشی و بگیر . شاید بهتر بشه