2777
2789

البته اگه به صلاحه

پسره مجرده من خودم جداشده البته تودوران عقد ودخترم

فامیل دورمونه ازطریق معرف اومدن جلو

من دیدم پسررو تو عروسی یکی از اقوام خوشم میاد ازش فکنم اون منو ندیده

خیلی استرس دارم خواستگار سنتی واقعا مزخرفه ولی درکل از پسره بدم نمیاد

چون پای خالم وسطه اگه حالا نشه یا هرچیزی بد میشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون کاربری هستی که خیلی تاپیک میزدی از مشکلاتت

معروف بودی؟؟

هرچی خیره پیش بیاد واست😘

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
همون کاربری هستی که خیلی تاپیک میزدی از مشکلاتتمعروف بودی؟؟هرچی خیره پیش بیاد واست😘

بله عزیزم ممنون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

مودبانه رفتار کن و زیاد حرف نزن و موقعی که میخوای حرف بزنی لحنتو دخترانه و کمی محکمتر کن تا تاثیر گذاری حرفت بیشتر باشه و هر حرفی که میخوای بزنی کمی سکوت کن بعد بگو و حرفات منطقی باشه و اوج شخصیتت رو نشون بده و خانومانه رفتار کن و زیاد جلسه ی اول سوال پیچ نکن

انشالله اگه به صلاح است هست درست بشهفردا شب خوش خبر باشی

ممنون عزیزم

حالا فردا که مشخص نمیشه😄😄ولی درکل بشه

مودبانه رفتار کن و زیاد حرف نزن و موقعی که میخوای حرف بزنی لحنتو دخترانه و کمی محکمتر کن تا تاثیر گذ ...

کلا آدم خجالتی هستم نمیتونم زیاد صحبت کنم

و اینو ذکر کنم هرچی صلاح و در سرنوشت شماست روزی سر راهتون قرار میگیره

دقیقادرسته