2777
2789
عنوان

زیر تیغ نگاه‌ها با لبخند زورکی

96 بازدید | 6 پست

امشب رفته بودیم خونه پدر شوهرم و جاریامم هم اونجا بودناز همون لحظهای که وارد شدم نگاهها مثل تیغ نشست رو تنم عجلهای لباس پوشیده بودم پیراهنم چین خورده بود رنگش با شلوارم نمیخوند دمپایامم انگار از یه دنیای دیگه بودن خودم میدونستم همه چی بیربط شده ولی وقت نکرده بودم درستش کنم

جاریام با نگاههای سنگین و خندههای نصفه شروع کردن تیکه انداختن یکی با حالت تمسخر گفت اینا جدیدا مد شده؟ یکی دیگه زیر لب گفت انگار از خواب پاشده همینطوری اومده همه خندیدن و من فقط لبخند زورکی زدم ولی تو دلم شکستم شوهرم هم کنارم بود و هیچ نگفت حتی یه کلمه دفاع نکرد انگار نبود

هر لحظهای که اونجا نشسته بودم مثل شکنجه بود نگاهها توی تنم فرو میرفت هر بار که میخواستم چیزی بگم توی گلوم گیر میکرد هر قدمی که برمیداشتم سنگینتر میشد حس کردم همه چشمها فقط روی چین لباس و رنگهای بیربط خیره شده نه روی من نه روی دلم نه روی مشکلاتی که هزار بار سنگینتر از یه لباس عجلهای بودن

سفره که پهن شد حتی لقمهای که برداشتم مزه بغض میداد خندههای جاریام مثل زهر بود هر کلمهای که میگفتن مثل یه سیلی بود برام و من فقط سکوت کردم

اون لحظه فهمیدم ظاهر آدم حتی وقتی خودش هزار درد دیگه داره میتونه بشه صحنه قضاوت جمع من فقط یه لباس عجلهای پوشیده بودم ولی نگاهها کاری کردن حس کنم کل وجودم بیارزشه جاریام با چند جمله ساده منو له کردن و شوهرم با سکوتش همه چیز رو تأیید کرد بنظرم

نمیدونم چطور باید با اینا کنار بیام

هعیی

شیرینی بیشکر پسره - ببینی میفهمی چه عشقی میده به زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نباید سکوت میکردی درسته میگن سکوت خوبه اما اینجا واقعا نیاز بود جاریاتو با احترام بشوری بزاری کنار اونجوری اگه تو میسوختی اونم باهات جزغاله میشدن بعدشم این بحثا زنونس نمیشه که شوهرتون دخالت کنه اگرم دوست داری تو همه شرایطی ازت دفاع کنه باید تو خلوت با مهربونی بهش بگی یا خودت چندبار جلو بقیه از اون دفاع کن اونم یاد میگیره دفع دیگه از زنش دفاع کنه

نميدونم از نظر من لباس پوشيدن خيلي مهمهتحت هر شرايطي ادم بايد جوري لباس بپوشه كه مورد تمسخر ديگران ق ...

لباس شاید اولین چیزی باشه که دیده میشه، اما آخرین چیزی که توی ذهن میمونه شخصیت آدمه

بعدشم این احقا همیشه سوزه من و دوستام بودن و کلی سرکارشون گذاشتیم حالا زورم میاد اینام برامن زبون دراوردن

شما نباید سکوت میکردی درسته میگن سکوت خوبه اما اینجا واقعا نیاز بود جاریاتو با احترام بشوری بزاری کن ...

دوستم کنارم نبود اعتماد به نفسم کم شد همشونم که خندیدن کلا میخکوب شدم

ولی درست میگی باش صحبت میکنم عزیزم مرسی