shjgf مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 2857 عنوان بهترین رفتار برا تحقیر شوهری که تحقیرت میکنه کیه 100 بازدید | 8 پست من جوش میزنم داد و بیداد میکنم ولی ی راهی بگید بدون سر صدا و جوش زدن منم تحقیرش کنم سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم امروز | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dr_ftme عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 697 بی تفاوتی و سردی تا متوجه رفتارش بشه... غر زدن و سکوت مطلق هم ممنوع / در حد ضروریات صحبت کنید تمرکز رو بذار رو خودت ، آرامش روانت و جسمتورزش ، آرایش، هنر و هر کار حال خوب کنی
shjgf مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 2857 آیینه رفتار خودش باش خب اون فحاشی میکنه من نمیخام همه انرژی صرف حرص خوردن کنم سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم
shjgf مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 2857 واقعا تحقیرنکنی، تحقیرت میکنن ادمای پست همینن بخدا سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم
saghar_7377 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 208 ادمای پست همینن بخدا شوهر من همش میگفت خواهرم یه کسایی و بهم معرفی میکرد که تو پشم اونام نمیشی، تو چی هستی اصلاهمیشه میگفت تو دعواهامنم تا اون موقع اصلا ازش ایراد نمیگرفتمولی الان یه کاری کردم اعتماد بنفسش نابود شده و کلی خودم و بردم بالا
lindajooon عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 315 خب اون فحاشی میکنه من نمیخام همه انرژی صرف حرص خوردن کنم پس بی تفاوتی بهترین راههیعنی قهر باش که مجبور نباشی باهاش حرف بزنی یا خیلی کم و سر سنگین حرف بزنیا بهانه دستش ندهبالاخره شوهرته خودت باید رگ خوابش دستت اومده باشه دیگهمگه میشه بی دلیل فحاشی کنه؟؟؟؟