2777
2789

صد درصد میسوزه

ارایشگرا با مواد عالی میسوزونن

تو خونه با مواد معمولی، بدون اینکه بلد باشی، حتما میسوزه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صد درصد میسوزهارایشگرا با مواد عالی میسوزوننتو خونه با مواد معمولی، بدون اینکه بلد باشی، حتما میسوزه

آره همینو شنیدم اما دیدم بعضیا میگن تو خونه با پودر مخصوص دکلره میکنن

من تو خونه انجام دادم یعنی مامانم برام انجام داد اما مامانم قبلا آرایشگر بوده.باید مراقب باشی نسوزه موهات هی چک کن به محضی کش اومدن مو یکم حس کردی بشور بعدم دکلره کم درست کن یبا. بزن بعد یکم گذش دوباره درست کن اونو با آب بشور از موهات دوباره تمدید کن از پوسیدگی هم جلوگیری میشه رنگم بهتر باز میکنه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من کردم به مصیبتی افتادم که نگو تمام موهام سوخت رنگم باز نکرد بعد برای اینکه رنگ دکلره بیرون نزنه م ...

مرسی عزیزم از راهنماییت چشمواقعا ترسیدم آخه من موهام فره اگر بسوزه دیگه بدتر وز و تو هم میپیچه

من میتونم خودم دکلره کنم بعدش موهام نمیسوزه؟هزینه آرایشگاه واسم زیادهاگر دکلره میکنید روششو لطف میکن ...

دکو کرم هم بگیری از پودر بهتره کمتر احتمال پوسیدگی مو داره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
آره همینو شنیدم اما دیدم بعضیا میگن تو خونه با پودر مخصوص دکلره میکنن

پودر مخصوص و غیر مخصوص نداره

برندش مهمه و ابنکه کار باهاش رو بلد باشی

نمیدونم تا حالا تو ارایشگاه واست انجام دادن یا نه ولی سوای اینکه دقیق و خوب باید به همه جای مو بزنن یهو مثلا ۱۰۰ تا فویل میپیچن

به همون اندازه هم دقت میکنن مدام مو رو چک میکنن فویلا رو باز میکنن که نسوزه، من چون زیاد انجام دادم تو ارایشگاه زیاد دیدم مراحلشو

توی خونه خصوصا پشت سر که خودت نمیبینی نمیتونی

بتونی هم میشه نارنجی و زرد بدرنگ

سفید نمیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من میتونم خودم دکلره کنم بعدش موهام نمیسوزه؟هزینه آرایشگاه واسم زیادهاگر دکلره میکنید روششو لطف میکن ...

من قبلاً یعنی چهارده سال پیش خودم توی خونه دکلره کردن موهام اصلا نسوخته روششو فروشنده بهم گفت ولی بعد دوماه دلمو زدم مشکیش کردم

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش