2777
2789
عنوان

😂🥹ذوق دارم که

178 بازدید | 11 پست

بهمن که رفتم دانشگاه از ساختمان دانشکده ی پزشکی عکس بگیرم بنویسم از شب های تاریک دیروز تا رویای روشن امروز 🥹🥹🫠❤️خدا جونم مرسییییی بابت همه چیز

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول شدین؟؟؟؟؟🥲♥️مبارکهههههههه ایشالا با دلی خوش

اره عزیزکمممممم

فداااااتتتتتت شمممم مننن

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

از چشم ونظر بترس

من قبول شدم همون روز دیگه فامیلامون زنگ زدن پرسیدن و روز دختر هم بود مامانم استوری گذاشت که روزت مبارک خانم دکتر مامان

خلاصه شروع شد مامان بزرگم بستری شد بیمارستان خالم باهاش قهر کزد مامانم دست تنها رفت بالا سرش تا ۲۰ روز من مادر نمیدیدم خلتصه مامانم برگشت بابام بستری شد برای عفونت گوش بیمارستان باز بابام خورد زمین تو کوچه دستاش هنوز ورم داره مامانم مریض شد کلی دعوا و اینا پیش اومد طوری که پشت هم ردیفففففف میومد برامون داستان تا دوماه😂😂😂😂😂😂

چشم بچین پز نده توچشم نباش حرز امام جواد نماز چهارقل این الکرسی

مررررسیییی