2789
عنوان

😂🥹ذوق دارم که

178 بازدید | 11 پست

بهمن که رفتم دانشگاه از ساختمان دانشکده ی پزشکی عکس بگیرم بنویسم از شب های تاریک دیروز تا رویای روشن امروز 🥹🥹🫠❤️خدا جونم مرسییییی بابت همه چیز

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قبول شدین؟؟؟؟؟🥲♥️مبارکهههههههه ایشالا با دلی خوش

اره عزیزکمممممم

فداااااتتتتتت شمممم مننن

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

از چشم ونظر بترس

من قبول شدم همون روز دیگه فامیلامون زنگ زدن پرسیدن و روز دختر هم بود مامانم استوری گذاشت که روزت مبارک خانم دکتر مامان

خلاصه شروع شد مامان بزرگم بستری شد بیمارستان خالم باهاش قهر کزد مامانم دست تنها رفت بالا سرش تا ۲۰ روز من مادر نمیدیدم خلتصه مامانم برگشت بابام بستری شد برای عفونت گوش بیمارستان باز بابام خورد زمین تو کوچه دستاش هنوز ورم داره مامانم مریض شد کلی دعوا و اینا پیش اومد طوری که پشت هم ردیفففففف میومد برامون داستان تا دوماه😂😂😂😂😂😂

چشم بچین پز نده توچشم نباش حرز امام جواد نماز چهارقل این الکرسی

مررررسیییی