2777
2789
عنوان

خودشیفته بودم قبلا خیلی زیاد

110 بازدید | 13 پست

تو گالریم یه دونه عکس از بقیه پیدا نمیشد؛ کلا از تمام زوایای خودم عکس میگرفتم.

الان اما نه اعتماد به سقف قبل رو دارم و نه حتی یه دونه عکس از خودم توی گالریم هست!

روزگار با آدم چیکار میکنه که خودش رو از یاد میبره.

نمیگم خودشیفته بودنِ گذشتهام خوب بود؛ ولی الان اصلا خود واقعیم رو یادم نمیاد خیلی وقتی که آتیشش زدم.

آریایی

خودشیفتگی بیماریه درستم نمیشن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودشیفته نبودی عزیزم خودتو دوست داشتی

خودشیفتگی یه اختلال شخصیتیه

به این راحتیها هم درمان نمیشه

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

چی شد که اینجوری شد؟

اطرافیانم از من توقعِ زیاد داشتن. مدام من رو، احوالاتم رو، سرزنش میکردن. زندگی رو برام زهر کردن.

طوریکه به خودم اومدم دیدم اگه اینطوری که میخوان، نباشم، طردم میکنن و این شد که من یادم رفته چی بودم.

آریایی

خودشیفته نبودی عزیزم خودتو دوست داشتیخودشیفتگی یه اختلال شخصیتیهبه این راحتیها هم درمان نمیشه

میدونی چرا اینو گفتم؟ چون یه بار گوشیمو یکی گرفت. گفت خودشیفته رو نگاه. همش عکسای خودشه.. از اون موقع این خاطره هک شد توی مغزم. 🥲 انگار دیگه نباید از خودم عکس میگرفتم.

آریایی

اطرافیانم از من توقعِ زیاد داشتن. مدام من رو، احوالاتم رو، سرزنش میکردن. زندگی رو برام زهر کردن.طوری ...

خوب طردت کنن

نیاز داری یه بار خودتو زیرو رو کنی ببینی چرا دلت نمیخواد از طرفشون طرد بشی

عزت نفستو که بالا ببری دیگه حرف هاشون برات بی اهمیت میشه

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

خوب طردت کنننیاز داری یه بار خودتو زیرو رو کنی ببینی چرا دلت نمیخواد از طرفشون طرد بشیعزت نفستو که ب ...

اون موقع خیلی کوچیک و بیپناه بودم. الان اگر میبود، قطعا جسارت بیشتری داشتم. اکثر اشتباهات رو آدمها توی سنین پایین انجام میدن. ترس از طرد شدن هم مال بچههاست. وقتی سنت بالا میره، دیگه از بدیهای آدمها تعجب نمیکنی، بلکه توقع هم نداری که خوب باشند.

مثلا همینکه من دور و اطرافم همه بیمار روانیان که منو بیمار روانی میدونن. 🫠 خلاصه با این دیوانهها مجبورم به گذروندن ایام. البته درد برای همه هست. خوب نیست طوری صحبت کنم که انگار فقط من اذیت شدم توی دنیا!

آریایی

میدونی چرا اینو گفتم؟ چون یه بار گوشیمو یکی گرفت. گفت خودشیفته رو نگاه. همش عکسای خودشه.. از اون موق ...

آره خیلیا به اشتباه به کسی که به خودش اهمیت میده میگن خودشیفته

اینکه تو گوشیت همش عکسای خودته چیز بدی نیست. اینکه اون شخص به شوخی این حرفو زده یا برای تحقیر یا حسادت، اصلا مهم نیست. مهم اینه ببینی چرا این حرف انقدر رو تو اثر گذاشته

اون موقع خیلی کوچیک و بیپناه بودم. الان اگر میبود، قطعا جسارت بیشتری داشتم. اکثر اشتباهات رو آدمها ت ...

درک میکنم که چقدر تحت فشاری❤️