2777
2789
۷۵ خیلی زیاده😐 منم ۱۷۳ ام برای همچین قدی وزن باید ۶۵ اینا باشه اصلا هم لاغر و قلیونی دیده نمیشه من ...

خب من و اطرافیانم توپر پسندیم اصلا اطراف ما این اندام باشن میرن خودشونو فیت میکنن

بعد استخوان بندی ها متفاوته من نصف اندامم عضله هست بخاطر شنا و بدنسازی و سونا یعنی چربی خیلی احاطه نیست

نه عزیزم من ۲۰ سالمه و دانشجوعم و همه فکر میکنن هنوز مدرسه میرم این دیگه قیاس مع الفارق بود که گفتی😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول خودت این دیکه توپر نیست اضافه وزنه😂

چون توپر اضافه وزنه

چیزی که از وزن نرمال و سلامت بالاتره اگه bmi وزن رو بشناسی

همون طور که بعضیا تو معرض لاغری شدید هستن اسمشو میذارن اسکینی (البته شما اسکینی نیستیا) اونایی که مثلا قد ۱۶۵ هست وزن ۴۰

الان من با این قدم تا ۸۰ جا دارم و چاق به حساب نمیام بیشترش میشه چاقی یعنی اضافه وزنی که سلامتی رو به خطر میندازه ولی تراز وزن از حد سلامت خودش بالاتره و جامعه الان اینجوری خوشش میاد

گذشت اون دوران که میومدن باشگاه لاغر کنن الان همه عمل کرده و باد کرده هستن حالا تا کی میخواد اینم مد بمونه خدا میدونه

درکل من که عملی انجام ندادم همش تلاش خودم بوده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم