2777
2789
عنوان

عروس پرو

111 بازدید | 9 پست

بچهها توروخدا بگید از دست این عروسمون چیکار کنیم فکر می کنه مثلا خیلی زرنگه .....

طبقه بالای خونمونه چند سری مثلا شام یا ناهار میاد دعوت میکنه بیشتر اوقات دستور میده خانم مامانم برنجشو بزاره یا سبزی هاشو خورد کنه غذاشم اکثرا خودش نمیذاره میندازه گردن داداشم عملا کاری نمی کنه بعدشم همون شام یا ناهار و میاد خونمون بهونه میاره پایین بهم ریختست میادم دست به سیاه و سفید نمیزنه همه کارا میفته گردن من و مامانم خب این چه مهمون دعوت کردنیه مارو انگار داره مسخره میکنه خب دعوت نکن کسی زورت نکرده بعد منتم میذارن شمارو ناهار شام دادیم.....اینقدرم پروعه مهمون بخواد بیاد خونش همش به مامانم دستور میده تو. غذا بزار اینو بزار اونو بزار خودشم میپیچه میره اینور اونور بازم مهمونی اشو میندازه تو خونه ما خونه خودش نمی گیره به بهونه کوچیکی جا در صورتی که میتونه جا بده ادا میاد فقط، تمام زحمتش رو دوش مامان بیچارمه خودشم بدتر از مهمون تو مهمونی خودش دست به سیاه و سفید نمیزنه از دستش روانی شدم فقط بخاطر مامانم به زور سکوت می کنم به زور تحملش میکنم توروخدا بگید چیکارش کنیم اینو

با بردارت صحبت کن و مادرتم خودشو بزنه ب پادرد و کمر درد بگه نمیتونم انجام بدم و بره بخوابه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با بردارت صحبت کن و مادرتم خودشو بزنه ب پادرد و کمر درد بگه نمیتونم انجام بدم و بره بخوابه

ممتاسفانهمامانم از اون آدماست که بلد نیست اینکارو کنه و نه بگه همش میترسه ناراحت بشه کلا باهمه اینجوریه همش میخواد هیچ کس ناراحت نشه ومظلومه صداش درنمیاد من خیلی گفتم هم مستقیم هم غیر مستقیم مامان دستش درد میکنه سنش بالاست ولی اصلا گاوه نمی فهمه یه بار قشنگ رک گفتم هوای مامانو داشته باشید یهو خسته میشه میفته دستشم دردمیکنه گفت باشه ولی اصلا انگار نه انگار داری با دیوار حرف میزنی اینقدر عصبی ایم کرده

تقصیر شماست که بهش رو میدید بذارید خودش کارهاش رو بکنه

ببخدا همش تقصیر مامان بابامه اینقدر پروش کردن حد نداره و داداشم کم مونده فقط خانم دستور بده بیاید لباسمم بشورید

ممتاسفانهمامانم از اون آدماست که بلد نیست اینکارو کنه و نه بگه همش میترسه ناراحت بشه کلا باهمه اینجو ...

حق دارین 😔😔😔

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما