2777
2789

اولا که یک ماه و نیممه

دوما دختر پسر واسم فرقی نداره

هرچی باشه میشه همه کس من قدمش رو چشمام

صرفا چون خیلی کنجکاوم میپرسم

از شیرینی خوشم نمیاد

ترشی جات و یکم شوری دوست دارم

عاشق چیزای یخم

مثلا یخمک هم ترشه هم یخ

غذای چرب متنفرم

الان یکم حالت تهوع دارم

دیروز صبحم یکم داشتم

ظاهرم میدونم زوده ولی تغییری نکرده

تکرر ادرار یکم دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره

من عاشق شیرینی بودم

حالت تهوع نداشتم

فقط لاغر شده بودم و اکثرا احساس سیری میکردم

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من دو هفته دیگه جنسیت بچمو میفهمم.خیلب کنجکاوم بدونم جنسیتو 😁علائممون تقریبا شبیه به همه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
خدا حفظش کنهمن که نصف میگن دختره نصف پسر

ممنون همچنین شما .ولی من دارم میرم تو یازده هفته تا حالا اصلا تهوع نداشتم .حالتشو که همیشه دارم ولی نمیارم بالا .عاشق ترش و شورم هستم

شما سونو قلب رفتین ؟

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤