2777
2789
عنوان

شوهر سرد مزاج

221 بازدید | 26 پست

من اصلا نمیدونم کسی اینو میخونه یا نه برام هم مهم نیست فقط میخوام یه جا حرف بزنم چون اعصابم واقعا خورده. شوهرم سرده نمیتونه نیاز منو برطرف کنه بارها بهش گفتم من نیاز بدنم بیشتر از هفته ای یه باره ولی اون اصلا به روی خودش نمیاره هفته ای یه بار هم به زورررررر میاد . من دوست ندارم هی خودمو کوچیک کنم ازش درخواست رابطه داشته باشم ولی چیکار کنم اگه من نرم سمتش اون ماهی یه بار هم نمیاد.الکی خستگی رو بهونه میکنه درصورتی که الان که یه هفته تعطیل بوده و سرکار نرفته هم ما هیچ رابطه ای نداشتیم و من خودم شاغلم صبح با هم پامیشیم میریم. سر کار شبم با هم برمیگردیم اما با تمام خستگی من بازم شب دلم میخواد همسرم تامینم کنه اما .... از قد و هیکل چیزی کم نداره والا هرکی ببینه فک میکنه این پهلوونه. منم به خودم میرسم ورزش میکنم لباس خوب عطر خوب.... ولی چه فایده آقا اصلا یادش هم نمیفته .بهش میگم میگه نه اینجوری نیست منم دلم میخواد ولی الکی میگه. من چند روز پیش باهاش اتمام حجت کردم گفتم آخرین باره که از زبون من این حرفو میشنوی که ازت خواهش کنم بیای رابطه داشته باشیم، هر وقت خودت دلت خواست بیا من هستم، و از اون روز الان هشت روز گذشته و نیومده سراغ من. مشکلی نداریم باهم مهربونه خوش اخلاقه خرج کنه خوش تیپه ولی نمیدونم چرا عین یخ میمونه با اینکع میدونم دوستم داره اهد خیانت و اینا هم نیست انگار کلا بدنش اینجوریه ، برعکس من. دهرم اذیت میشم واقعا ، من تو مجردی اصلا به مسائل جنسی فکر نمیکردم سال تا سال یادم نمیافتاد این داستانا، ولی الان خیلی دلم میخواد یعنی به فرض محال اگه روزی دو بار هم شوهرم بیاد سراغم من نه نمیگم... بعضی وقتا فکر میکنم نیاز جنسی و روانی من که تامین نمیشه،تفریح و سرگرمی و رفت و آمد هم که زیاد نداریم ء، پول هم که خودم دارم در میارم ، پس اصلا من برای چی ازدواج کردم واسه خودم آقا بالاسر آوردم؟که پشتشو کنه به من و بخوابه و منو حرص بده؟ اگه مجرد بودم هم خودمو کنترل میکردم آدمی نیستم که بخوام از هر راهی به خواسته خودم برسم، ولی وقت متاهلی تحملش خیلی سخته . به کسی هم نمیتونم بگم به خودشم که میگه فقط انکار میکنه و اصلا اهمیت نمیده... خدایا تو شاهد باش...

😘لایکم نکن رفیق😘

قبول نمیکنه دکتر بره

نمیدونم جواب بده یا نه اما میگن گرمیجات زیاد باید بخوره

خودت نخور

واقعا سخته میفهمم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر بردیش دارو بده بهتر بشه

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

من دوست صمیمیم

بالاخره بعد از 20 سال تحمل سرد مزاجی با دو تا بچه جدا شد

گفت دلم نمیخواد دیگه تحمل کنم ،

عمرم رفته بالا کی قراره زندگی کنم؟همین یکبار

الان توی ازدواج دومش ماشاالله هم خیلی خوش اخلاق تر شده کلاً با حوصله ام شده قبلاً زیاد با بچه هاش دعوا میکرد😢

هم کلاً جوون تر شده انگار ...

بنظرم شمام دست کم نگیر

برید سک ، س تراپ و روانپزشک و اینا ..

تو جوونی ازدواج کردی انرژی ات تخلیه بشه

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫