2777
2789
عنوان

تغییر مدرسه

82 بازدید | 3 پست

مدرسم نمونست، خیلی جوش بده، همش بچه ها درحال استرس دادنن، همش بالا میارن، همش گریه میکنن، از دو هفته قبل واسه یه امتحان گریه میکنن و میترسن، من خیلی میخونمو درسمم خوبه ولی اینجا آرامشمو گرفته تا جایی که حالم بهم میخوره از مدرسه، میرم تو کلاس گریم میگیره از حرفاشون، کاراشون، اصلا تمرکز ندارم موقع خوندن، همش حالت تهوع معده درد، قرص، بنظر شمام عوض کنم مدرسمو؟! ازونطرفم این مدرسه قبولیاش زیادن

من بودم عوص نمیکردم

میدونم چی میگی درک میکنم من خودم سه سال راهنمایی نمونه بودم فشار روحی روانیش واقعا زیاده

خودم خیلی استرس کشیدم برای درسام چقدر گریه کردم سر نمرهام و چقدر گریه بچه ها رو دیدم

اما امسال که اومدم عادی تازه میفهمم من نمیتونم توی مدرسه عادی دووم بیارم چون اونجا که بودم انگار یه محرکی بود منو هل میداد که درس بخونم تا نمره بالایی بگیرم اما اینجا عین خیالم نیست ایناعم که به درس خیلی اهمیت نمیدن دیگه نمیخونم به خاطر این من میخوام سال دیگه مدرسمو عوض کنم برم نمونه اگر بشه

من بودم عوص نمیکردم میدونم چی میگی درک میکنم من خودم سه سال راهنمایی نمونه بودم فشار روحی روانیش واق ...

آخه من حالت عادی خیلی میخونم، اینجا اصلا نمیخونم انقدر استرس دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه من حالت عادی خیلی میخونم، اینجا اصلا نمیخونم انقدر استرس دارم

شا اگر مطمئنی مدرستو عوض کنی خودت همچنان عین قبل به درس خوندن ادامه میدی عوض کن

از لحاط استرسم واقعا درک میکنم خیلی استرس نمونه بالاست حتی تیزهوشان بالاتر ولی خب درصد قبولش و مقداری که کار میکنن خیلی بهتره از بقیه مدارسه

اینو از جایی فهمیدم که الان تو کلاسمون اونایی که مدرسه عادی بودن خیلی چیزایی که به ما پارسال گفتن رو بلد نیستن و حتی اسمش به گوششونم نخورده

2790
2778
2791
2779
2792