2777
2789
عنوان

فایده نداره این وضع

109 بازدید | 18 پست

چرا این ارشام تهرانی زاده سوار بر اسب سفید نمیاد منو پیدا کنه؟

دوستم میگه تو نه میری بیرون نه اینستا داری نه با فانیل درارتباطی خب چطوری میخوای یکی ببینتت

راست هم میگه ولی اخه کجا برم؟

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشگاه عزیزم آرشام تو دانشگاه بود 😂

با اسب میرفت دانشکاه آرشام ؟؟؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

دانشگاه عزیزم آرشام تو دانشگاه بود 😂

اونجا بیشتر اصغر و اکبر و تیمور پیدا میشه تا ارشام😂💔

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

با اسب میرفت دانشکاه آرشام ؟؟؟

نه با ماشین مدل بالاش 🥴

استارتر ولی به اسب علاقه داره

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

برو تو فامیل بگرد مکان ها عمومی بگرد مثل پارک و جنگل و ...

برم تو جنگل دنبال شوهر؟🤣🤣مگه میخوام حیوون شکار کنم

اونجا بیشتر اصغر و اکبر و تیمور پیدا میشه تا ارشام😂💔

پس میریم واسه پلن B

منشی شرکت 😂

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

نه با ماشین مدل بالاش 🥴استارتر ولی به اسب علاقه داره

قدیم ماشین نشانه پولداری بود الان اسب،اسی آرشام پولدار دوست داره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔