یکی تاپیک زده چند درصد نچرالید بعد پر بازدید هم شده
یکی دیگه هم میخواد زن دوم بگیره دارن راهنماییش میکنن🤦😂😂😂
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
آقایون میان اینجا خون به پا میکنیداااا 😂تو سایت مردونه چیکار دارین، الان میگن نینی سایتی ها هول مرد ...
یه بارم بذار اونا ما رو گزارش بزنن.میخوام برم به همشون درخواست دوستی بدم🤣🤣🤣
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
از اونجایی ک مردها همیشه دنبال مسائل جنسی هستن اون مردهایی ک اینجا عضو میشن و ب خانم ها پیام میدن ک ...
نه بابا اونجام قاطی پاتیه
رفتم دیدم هیچی سردر نیاوردم همه چی تو همه نمیفهمی کی چی گفته ( سایت مرتب نیس انگار آدم گیج میشه)
اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀