آبی_دریااا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2114 عنوان کسی هست ندونه به چی علاقه داره و میخواد چیکار کنه 32 بازدید | 6 پست من اصلا برنامه ای برای اینده ام ندارم حتی نمیدونم میخوام مهاجرت کنم یا بمونم به چی علاقه دارم هیجیه هیچی...چطور باید هدف پیدا کرد؟ خسته شدم از این سردرگمی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙 دیروز | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 2672 من میدونم فقط میخوام مهاجرت کنمولی راه و روششو نمیدونم I'm tired, not from life...just from feeling too much
pinkkblossom عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5828 چی بیشتر از همه تو زندگی واست مهمه؟ با چی بیشتر خوشحال میشی؟ 📚🩺🐾
آبی_دریااا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2114 من میدونم فقط میخوام مهاجرت کنمولی راه و روششو نمیدونم منم مسیرش هم خیلی سخته هرچی تو این سایتا میخونم بدتر پشیمون میشمخانوادمم همراهیم نمیکنن که بگم ساپورتم کنن و اینا چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙