2777
2789
عنوان

کسی النترا داره

125 بازدید | 21 پست

هبوندا النترا چجور ماشینیه؟ راضی هستین؟

به نطرتون این ماشین یا فیدلیتی؟ یه قیمت هستن.

النترا ۲۰۲۵ هست و صفر کیلومتر.و فیدلیتی هم صفر.

کدوم بهتره؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من که یه بی ام و دارم خیلی راضیم بقیه رو نمیدونم

چرخاش بچرخه واستون

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایران بودم النترا ۲۰۱۸ داشتم راضی بودم واقعا

اره منم شنیدم ماشین خوبیه.

اینجا چون منطقه ازاده نصف قبمت هست ماشین.وگرنه الان ۴ میلیارده ۲۰۲۵

خب قیمت اصلیش تو تهران یا جاهای دیگه ۴ تومنه.ولی اینجا منطقه ازاده ۲ تومنه نصف قیمت

معلومه خب هیوندا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اره منم شنیدم ماشین خوبیه.اینجا چون منطقه ازاده نصف قبمت هست ماشین.وگرنه الان ۴ میلیارده ۲۰۲۵

اره اون سمتا قیمتا متفاوته

ولی من خودم النترا ۲۰۲۵ رو بیشتر دوست دارم

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

یه تومن اختلاف قیمت دارن؛ اگ هم قیمت پیدا کردی خب النترا قطعا؛ ولی النترا یه تومن گرونتره

النترا اره گرونتره ۲۰۲۵ الان ۴ تومنه.اینجا نصف قبمته.۲ تومنه .فیدلیتی هم تقریبا هم قیمتشه

خب قیمت اصلیش تو تهران یا جاهای دیگه ۴ تومنه.ولی اینجا منطقه ازاده ۲ تومنه نصف قیمت

منطقه ازاد دست دو بخرین به صرفه تر نیس؟

قیمت دست دو ماشین خارجی خیلی افت میکنه اگ پلاک ملی نباشه

منطقه ازاد دست دو بخرین به صرفه تر نیس؟قیمت دست دو ماشین خارجی خیلی افت میکنه اگ پلاک ملی نباشه

اره افت میکنه ولی خب صفرش یه چیز دیگس.

اره عزیزم اتفاقا رنگ ابیشم دارم دوس پسره 13 سالم برام گرفته

جاان؟ دوست پسرت ۱۳ سالشه یا ۱۳ ساله با همین؟