2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اومدم ببینم پساری چیه؟

پساری کاره سرکلاژو میکنه

یه حلقه میزارن دهانه ی رحم بازنشه

تو مطب میزارن

هزینش دکتر قبلیم گفت 900 تومنه

من ازدردش میترسم چون حتی معاینم میکنن دردم میاد

هفته چندی

یعنی از وقت سرکلاژ  گذشته؟

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

هفته چندی یعنی از وقت سرکلاژ  گذشته؟

هفته 16 هستم

تو هفته 13 سرویکسم 37 بودش

چون دوقلو باردارم هنش میگن باید پساری بزاری

از دردش میارسم

شما اطلاع داری ازپساری

هفته 16 هستم تو هفته 13 سرویکسم 37 بودش چون دوقلو باردارم هنش میگن باید پساری بزاری از دردش میارس ...

سویکس ۳۷ که خیلی خوووبه دکتر من گفت ۳۵ به بالا عالیهه حالا شاید چون شما دوقلوی میخوان پیشگیزی از زایمان زودرس کنن برامن ۳۱ شیاف استفاده میکنم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
سویکس ۳۷ که خیلی خوووبه دکتر من گفت ۳۵ به بالا عالیهه حالا شاید چون شما دوقلوی میخوان پیشگیزی از زای ...

نمیدونم بخدا

از ترس پساری خواب و خوراک ندارم

کلا از معاینه و اینجور کارا وحشت دارم

نمیدونم پساری چقد درد دازه

خیلی گفتم سرکلاژم کنن میگن پساری

تازه هزینشم بالاست

نمیدونم بخدا از ترس پساری خواب و خوراک ندارم کلا از معاینه و اینجور کارا وحشت دارم نمیدونم پساری ...

خوب با یه متخصص دیگه مشورت کن اینجوری مطمئن تر عمل میکنی تو این‌مسائل هیچ وقت به نظر یه پزشک اکتفا نکن

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
خوب با یه متخصص دیگه مشورت کن اینجوری مطمئن تر عمل میکنی تو این‌مسائل هیچ وقت به نظر یه پزشک اکتفا ن ...

دکترمو عوض کردم

پیش ندا مقتدری رفتم

اونم گفت پساری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز