2777
2789
میدونم چی میگی...ولی برا یه مرد غیرتی سخته اون لحظه دیگه دست خودش نیس...آخه ناموسشه

همه چیز دست خود آدمه

دست خودش نیست پس دست کیه؟ آدم عقل داره اراده داره

باید بتونه خودش رو کنترل کنه اگه نتونه پس فرق انسان با حیوان چیه؟

مشکل میدونید چیه؟ مشکل از خانم هاست که خیانت میبینن و میبخشن و بازم ادامه میدن

اگه با آقایون دقیقا مثل خودشون رفتار میشد دیگه هیچ کدوم از این حرفا نبود

خیانت نابخشودنیه اما مجازاتش مرگ نیست تو نمیتونی جون یه آدم رو بگیری و اسمش رو بذاری غیرت

یا بعدش هم بگی کنترل کردن سخته...

اگه شما مجازات کسی که خیانت میکنه رو مرگ میدونید پس حتما اگه همچین خطایی از خودتون سربزنه این مجازات رو برای خودتون هم می پذیرید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چیز دست خود آدمه دست خودش نیست پس دست کیه؟ آدم عقل داره اراده دارهباید بتونه خودش رو کنترل کنه ا ...

شما اگه خیانت ببینی و هیچی نگی من نمیتونم همه که مث هم نیسن......دوتاش باید کشته بشن

برا خودم بیفته قبول دارم....خیانت بکنه هیچی نگی دیگه عادی میشه براش.....

قبول ندارید مطمئنم

دیدم نمونه اش رو... آقا به خانم خیانت کرده

جالب اینجاست خانم بخشیده اونم نه یک بار چندین بار ...

دیده ولی نادیده گرفته به خاطر بچه هاش

بعد آقا دو قورت و نيمش هم باقیه و دقیقاا هم مثل شماست که میگید مجازات خیانت مرگه و تا وقتی غیرت هست آدم خیانتکار به دادگاه نمیرسه

من اگه جای اون خانم بودم این پاداشی که گفتین رو بهش هدیه میدادم چون حتما چیزی که برای بقیه درست میدونه رو ادم برای خودش اشتباه نمیدونه...

تاوان مرد خیانتکار هم مرگه، درست میگم؟

شما اگه خیانت ببینی و هیچی نگی من نمیتونم همه که مث هم نیسن......دوتاش باید کشته بشن

نه ، من اگه همچین اتفاقی برام بیفته حتی اون ادم رو لایق مرگ هم نمیدونم

ازش جدا میشم

اما کاری میکنم تا آخر عمرش سرش رو نتونه بالا بگیره و تحقیر و سرزنش های بقیه رو هم باید تحمل کنه

نه ، من اگه همچین اتفاقی برام بیفته حتی اون ادم رو لایق مرگ هم نمیدونمازش جدا میشم اما کاری میکنم تا ...

اونوقت خودت باید هی حرص بخوری که نکشتیش....تازه اون عادی میشه و میره یه شهردیگه عشق و حال میکنه توهم طلاق بگیروحرص بخور

اونوقت خودت باید هی حرص بخوری که نکشتیش....تازه اون عادی میشه و میره یه شهردیگه عشق و حال میکنه توهم ...

نه من حرص نمیخورم چون دیگه نه اون آدم برام مهمه نه ارزشی داره برام

خودمو درگیر آدمای بیخود و بی ارزش نمیکنم و به خاطرشون حرص نمیخورم

من خودمو سرزنش میکنم به خاطر انتخاب اشتباهم

البته خوبه قبل از اون مرتکب اشتباه بزرگتری مثل ازدواج نشم😂

اونم بره یه شهر دیگه ولی این خفتی که میکشه رو هیچوقت فراموش نمیکنه

این آدما باید از جامعه طرد بشن از خانوادشون طرد بشن

نه ...مرگ مجازات خوبی نیست

نه من حرص نمیخورم چون دیگه نه اون آدم برام مهمه نه ارزشی داره برام خودمو درگیر آدمای بیخود و بی ارزش ...

حالا شما اینجوری فکرمیکنی همه مث هم نیسن...ولی سزای خیانت مرگه هرچند شاید خوب نباشه شاید....