2777
2789

من خانم هستم

اقایون با آرامش و حس طلبکاری خیانت می کنن اما

تحمل صحبت همسرشون رو هم با مرد غریبه ندارن

خیانت که بماند

چه زن هایی که بخشیدن و ...

چه سوالی پرسیدی استارتر که جوابش مشخصه

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین 🫰ولی بنظرم خیانت کثیف ترین کاره 💔🙃

بله کثیف هستش ، به یک باره تمام تصوراتمون از طرف مقابل تخریب میشه

خصوصا زمانی که متوجه باشیم خودمون هم تو این خیانت شریک بودیم !

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بله کثیف هستش ، به یک باره تمام تصوراتمون از طرف مقابل تخریب میشه خصوصا زمانی که متوجه باشیم خودمون ...

هوم🙃

منکه نمی تونم ببخشم 😃💔

خدا کنه هیچ وقت همچین آدمی سر راهم قرار نگیره 💔

بهیچ وجه نمیتونم ببخشم حتی اگ بدترین ظلم ممکن روبهش بکنم حقنداره خیانت کنه

بدترین ظلم ممکن رو بکنی هم حق نداره خیانت کنه؟ 🤣

در این شرایط دیگه خیانت حساب نمیشه وقتی بدترین ظلم رو بکنی به همسرت معنیش اینه که اون دیگه همسرت نیست یک اسم تو شناسنامه هستش که اونم اگر زورش میرسید پاک میکرد ...

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

هوم🙃منکه نمی تونم ببخشم 😃💔خدا کنه هیچ وقت همچین آدمی سر راهم قرار نگیره 💔

عمدتا اگر انتخاب درستی داشته باشیم در صد خیانت به شدت میاد پایین

انشالا که زندگیتون پر از آرامش باشه

بدترین ظلم ممکن رو بکنی هم حق نداره خیانت کنه؟ 🤣در این شرایط دیگه خیانت حساب نمیشه وقتی بدترین ظلم ...

اگرخیانت کنه ظلم منوجبران کرده؟اینجوری که خودشم بخودش ظلم کرده وقتی مردی بزنش بدی میکنه زن راههای زیادی داره که خلاص شه این باعث نمیشه مجازبه خیانت باشه

بدترین ظلم ممکن رو بکنی هم حق نداره خیانت کنه؟ 🤣در این شرایط دیگه خیانت حساب نمیشه وقتی بدترین ظلم ...

یه سوال میپرسم لطفا جواب بدین مرد بداخلاقی که دست بزن داره وهمزمان ناتوانی جنسی داره واینواززنش پنهان کرده وزنه ازهمه نظر تحت فشاره آیامجازبه خیانته؟

اگرخیانت کنه ظلم منوجبران کرده؟اینجوری که خودشم بخودش ظلم کرده وقتی مردی بزنش بدی میکنه زن راههای زی ...

من نگفتم مجاز به خیانت هستش

ولی نه تنها یک زن

یک انسان تو شرایط تنش شدیدی قرار بگیره خصوصا از موضع قدرت باهاش رفتار بشه به شدت بار روانی شدیدی میاد سراغش

مردی که به خودش اجازه بده ظلم شدیدی کنه

یعنی دور از عواطف خالص و احساس و درک هستش

پس این زن قطعا کمبود های زیادی داره

پس در این شرایط هر انسانی کوچیک ترین محبتی از هر طریقی از یکی ببینه احتمال لغزش ۹۹ هستش !

نیاز های یک انسان رو دست کم نگیر

خودت اگر چند روز آب نخوری

آب لحن میخوری تا تشنگی رفع بشه

آب لحن رو هیچکس دوست نداره بخوره !

یه سوال میپرسم لطفا جواب بدین مرد بداخلاقی که دست بزن داره وهمزمان ناتوانی جنسی داره واینواززنش پنها ...

این مرد دست به زن داره و خود مرده ناتوانی جنسی داره !

این زن باید طلاق بگیره

ولی فشار های زیادی رو که داره تحمل میکنهطبق نظر قبلیم

احتمال شروع یک رابطه جدید رو قبل طلاق داره

مشکل اینجاست شما فک. میکنید چون اسمش تو شناسنامه اس یعنی هنوز تعهد مونده و خیانت حساب میشه

برای این زن تو این شرایط خیانت حساب نمیشه

خیانت رو این کرد کرده

حتی گناه این زن که خیانت کرده هم کردن این شوهر هستش

تو من و از آب محروم کن

من برم آب لجن بخورم

مقصر منم یا تویی که آب ندادی !؟

خیانت جنسی نه هرگز هرگز هرگز

خیانت عاطفی هم فکر نکنم بتونم ببخشم

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔