2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیانتش درحد چت و تماس تصویری با یه پسر

خوب تمومش کن و از کرده اش پشیمون اگر باشه درست میشه

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خیانت فقط در حد چت و تماس تصویری و تلفن باشه همین بازم بخشش ندارع بگید برای دوستم میپرسم

ببخشید سوالتون از آقایون بود اما نتونستم بی تفاوت بگذرم خدای نکرده دوستتون اگه برعکس بود میبخشید برفرض بخشید آیا فراموش میکرد ؟؟؟ این سوال رو که جواب بده به جواب سوال خودش میرسه 💔💔💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببخشید سوالتون از آقایون بود اما نتونستم بی تفاوت بگذرم خدای نکرده دوستتون اگه برعکس بود میبخشید بر ...

به دوستم ۱۰,بار خیانت جنسی شده قبل از خیانت خودش 💔

من الیزابت گمشده هستم 

من کار دوستت رو تایید نمیکنم و اشتباه کرده ، ادمی که تعهد میده باید پاش وایسه.

ولی جالبه که مردا چه خیانتا که نمیکنن و چه کارایی که نمیکنن کسی نمیگه چرا و خانم هاشون اونارو میبخشن (نه همه) ولی اگه برعکس بشه گارد میگیرن.

بیشترِ مردایِ متاهلِ الان درحد چت و تماس خیانت میکنن.

اگه همینه پس غیرت مرد کجا رفته ...یعنی زندگی و غیرت و ناموس به همین راحتی ول بشه

ولی من خیانت از پدرم به مادرم دیدم

خیلیییییییییی سختهههههه

قبولت دارم

دختر هستم و میفهمم چقدر سخته و حق داره آدم به نظرم

کسی که نبوده جای آدم نمیتونه بفهمه که چه بلایی سر آدم میاره

اینکه طرف تو خلوت خودش میمیره و زنده میشه زن نداره مرد نداره

و اینکه بدتر از اون قضاوت شدن بخاطر اینکه یه بنده خدای دیگه ای خیانت کده...