2777
2789
یعنی چی

واضحه!!

من تا زمانی که خودم خطایی نکردم، خطای طرف مقابلم رو هرگز نمیبخشم!!

ولی خودم خطا کار باشم، سرم پایینه و خفه میشم!!

ضمنا همیشه این در ذهن شخص مقابل اونو آزار میده؛

یا دفعه اولشه و بازم تکرار میکنه، یا دفعه آخرشه و قبلا هم اینکار رو کرده!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو زندگی متاهلیم خیلی گند زدم کارایی کردم که شاید هر مردی جای شوهرم بود طلاقم میداد اما ته به حال بهش حتی تو فکرمم خیانت نکردم، از دید همسرم میگم خیانت خط قرمزشه حتی یک پیام هم ازم ببینه بی چون و چرا طلاقم داده

تنها دلیلی ام که عاشقمه اینه اهل خیانت نیستم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

مردا و احساس🙁

آقایون هم انسان هستند !

بخاطر فرهنگ جامعه و تربیت خونواده و نقشو جایگاه کرد در جامعه که باید پایه و ستون خونه باشه باید قوی دیده بشه

بچه بودیم : مرد مگه گریه میکنه ؟؟؟

منی که ۷ سالم بود پدرم رو از دست دادم از یه جا به بعد سر خاکش گریه نکردم پیش کسی گریه نکردم در نگاه بقیه شدم یک آدم بی احساس ولی کی از تنهایی من خبر داره ؟؟؟

بخاطر حرفا و فرهنگ و تربیت جامعه اکثر مردا ناخواسته احساساتشون رو در عمق وجود خودشون پنهان کردن

وگرنه انسان هستیم و پر از احساسات

و برعکس همین موضوع فرهنگ و تربیت و .. جامعه دخترا رو برعکس پسرا کردن

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اخه مگه میشه

چرا نشه، طلاق بهترین راهه دیگه نمیبینیش، البته امیدوارم هیچوقت برات این اتفاق نیفته ولی این حقیقته کسی که خیانت میکنه در واقع خودش رو کم دیده نه طرف مقابل رو، شخص خائن بیشتر به خودش خیانت میکنه

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

لایک داری آبجی

عزیزم فقط به دوستت بگو به هیچ عنوان به شوهرش نگه و هم چنان روی توبه اش بمونه خدا ستار العیوبه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

عزیزم فقط به دوستت بگو به هیچ عنوان به شوهرش نگه و هم چنان روی توبه اش بمونه خدا ستار العیوبه

بنظرت خدا آبروی دوستم رو نگه میداره؟

من الیزابت گمشده هستم 

بنظرت خدا آبروی دوستم رو نگه میداره؟

بله خدا بزرگتر از حد تصور ماست همین که توبه کرده و پشیمونه خدا کمکش میکنه

دوست من خیانتش بخاطر کمبود محبت بود اونم چت و تماس فقط همین الان حالش بده عذاب وجدان داره میخواد بره ...

من کلی گفتم خدا کمکش کنه اگه از طرف اونشخصی که باهاش ارتباط تصویری داشته مطمئنه و فرداروزی مشکلی براش پیش نمیاد بنظرم واقعا توبه کنه

و بهتره پیش همسرش نگه ولی اگه یه درصد احتمال میده دردسر میشه و از طرف اون شخص بازگو میشه و یه روزی به گوش همسرش میرسه قطعا خودش بهش بگه بهتره تا اون لجنی که فهمیده طرفش متاهله و باهاش صحبت کرده

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"