mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 878 عنوان دوستم 121 بازدید | 15 پست تا حالا دوستی داشتین درمورد مسایل جنسی خودش و شوهرش پیشتون حرف بزنه ؟من مجردم ان متاهل لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی 1404/09/13 | 23:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 878 اره چراکه نه مشکل چیه بلاخره سوال میشه مثلا درمورد رابطه خودشو شوهرش گفت لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 878 نه چی میگه مگه خب درمورد رابطه خودش و شوهرش عادیه ؟ان وقت من ۱۸ و ۱۹ سالمه سنمم زیاد نیست ک بخام بگم طبیعهدوستم همسن خودمه بچه داره 🙂 لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی
مهدراهنما عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 1236 مثلا درمورد رابطه خودشو شوهرش گفت مجردی یا متاهل سوال شخصی داری درخواست بده خصوصی حرف بزنی میخوای یادبگیری
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 878 مجردی یا متاهل سوال شخصی داری درخواست بده خصوصی حرف بزنی میخوای یادبگیری من مجردم من برام سوال نشد کهدوستم از رابطه خودش و شوهرش برام تعریف کرد و من اصلا حس خوبی نگرفتم لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی
مهدراهنما عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 1236 من مجردم من برام سوال نشد کهدوستم از رابطه خودش و شوهرش برام تعریف کرد و من اصلا حس خوبی نگرفتم چی گفت مثلااینجامینونی بگی نگفتی چندسالته
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 878 چی گفت مثلااینجامینونی بگی نگفتی چندسالته من گفتم ۱۸ سالمه دوستم همسن من بچه داره نمیتونم بگم چی گفت لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی
مهدراهنما عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 1236 من گفتم ۱۸ سالمه دوستم همسن من بچه داره نمیتونم بگم چی گفت خب درخواست بده خصوصی بگو
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 878 خب درخواست بده خصوصی بگو شما اقا هستی؟ لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی
مهدراهنما عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 1236 شما اقا هستی؟ برات فرق هم میکنه دردوحال من که نمیبینی درحدحرف همین
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 878 برات فرق هم میکنه دردوحال من که نمیبینی درحدحرف همین بله فرق میکنه ک پرسیدم لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی
mvydegih مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 878 اره مرد هستم ☺️ مرد نهشما نرهیف ک این سایته ....نمیتونم چیزی بگم لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی