2777
2789

هرجا بریم از مهمونی گرفته تا بیرون و بازار برادر زادشو میاره با خودش چون مادرش طلاق گرفته میگه گناه داره ( من مشکلی ندارم با اوردنش فقط شما ببینین حق دارم یا نه) هرچی هم میخره واسه بچمون واسه بچه برادرشم میخره ینی من قشنگ انگار دوتا بچه دارم ولی برادرشوهرم اینجوری نیس درحالیکه وضع مالیش از ما بهتره ولی هربار بچشو تنهایی پارک و شهربازی میبره بیرون میبره چیزای قشنگ واسش میخره یبار نمیگه بیا این واسه برادرزادم مثلا نشستیم دست بچشو میگیره میبره بیرون میگه شام میریم بیرون بچه منو نمیبره یا یه تعارف نمیزنه بچش میاد میگه فلان چیزو خوردیم فلان جا رفتیم به شوهرمم بگم میگه هردوشونو میبرم تنها نمیریم ازین میسوزم وقتی شوهرم نیس بچها باهم بازی میکنن دست بچشو میگیره میبره بیرون ولی شوهرمن هررررجا بریم میندازه جلو خودش و میاره بنظرتون چکارکنم تو یه ساختمونیم نمیشه جدا بشیم راه حل بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یبار ک برادر شوهرت بچشو برد

مودبانه و اروم بگو داداش ما این بچه را همه جا میبرم الانم حداقل شما بچه منو میبردی

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

شوهرت دل بسیار بزرگی داره

برعکس برادرش

باز خوبه به بچه خودت میرسه

بابای من محبتی که به بچه های عمم کرد یه بار برا من نگرد

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
شوهرت دل بسیار بزرگی دارهبرعکس برادرشباز خوبه به بچه خودت میرسهبابای من محبتی که به بچه های عمم کرد ...

چه محبتی

هزار بار تنهایی برادرزادشو برده بیرون واسه شام بچه خودمونو نبرده