avaro مدیر استارتر عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17812 عنوان کیا از بلو بانک سر در میارن 38 بازدید | 2 پست من سه تومن گذاشتم برای وام ،، بهم وام میدن یا نه کجا باید ببینم چیزی برای من نیست تو قسمت وام اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.» دیروز | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2908 اسی ببخشیدبچه ها من امروز نامزد کردم تو تاپیک اخرم عکسمونو گذاشتم ص 3 نمیتونم ریپلای بزنم نینی یار پاک کنه چجوری پاکش کنمتوروخدا گزارش بزنید پاک شه خورشیدم شده عسلی دور نگات.
2194 عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 80 سلام باید بین سه تا 6ماه با حسابت کار بکنی مبلغ زیر یک ملیون نباشه هرچی بیشتر باشه سقف وام بیشتر هست