2777
2789

پیش چن تا رفتم ولی مطمن نبودم ولی این دیگ تضنینیه اصلیتش هندیه ،گفت قلبت هچگونه مریضی نداره ولی من چند وقته دسم و قلبم انگار درد میگیره ولی اینو بگم خیلی استرسیم از چیه

دارم دیونه میشم از بس گفتن بیکسی داداش ندارید نگبد ک مهم نی برا ما مهمه حتما مهمه هنوز ک هنوز میگن روانی شدم بخدا دیگ 🥺🥺🥺🥺😭

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

فقط و فقط از اعصاب هس، به خودت مسلط باش

راه حل بده

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی من اونقدر خوشحاله خپاتر و برادر نداره بیا ازش یاد بگیر

خدا حفظ کنه خپاهر و برادر هارو

ولی ما فقط غصه بد بختی هاشون رو خوردیم و به خاطر پول هایی که کندن از پدر و مادر

از پدر ومادر دلخور شدیم نفهمیدم واقعا مادرو پدرم به این راحتی فرق گذاشتن و یا اونا نامردی کردن ؟

ولی فکر کنم خواهر و برادر هم وقتی می بینه جند تا ذیگه هستن نباید قبول کنن یک سری چیزا رو

بچه ی من اونقدر خوشحاله خپاتر و برادر نداره بیا ازش یاد بگیر خدا حفظ کنه خپاهر و برادر هارو ولی ما ف ...

نمی تونم بخدا..هرچی بزرگ تر شدم فهمیدم ادم چقد ل داددش نیاز دازه دلم نمیخاد یکی دلسوزی کنه برامون داغون شدم😞

کو گوش شنوا

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کو گوش شنوا

پیامم بدهه بهمم گمت کردمم