2777
2789
الهی بگردم استارتر بیا بغلم میدونم خسته ای💞امیدوارم با اتفاقات خوب این خستگیا از بین برن😄

بخدا نمیتونم از زیر پتو پیام میدم حتی نمیتونم جم بخورم اگه میخوای بیا پیشم دراز بکش😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم هر وقت خسته شدی استراحت کن، به خودت برس، یسری کارا رو بسپر به شوهرت و پسرات هم باید کاراشونو ک ...

استراحت دارم کم و بیش ،،ولی از روزمرگی خستم دلم یه تحول میخواد ،،یه چیز جز بارداری🤣

خاک تو سرم من اصلا تو اون دنیا ازدواج نمیکنم مگه زوره😂😂

وای بخدا حق گفتی.اخه کاش مردا هم قدرمیدونستن..تازه مال من بدتر غر هم میزنه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

وای بخدا حق گفتی.اخه کاش مردا هم قدرمیدونستن..تازه مال من بدتر غر هم میزنه

شوهر من خوبه ،پسرم دیوونم کرده ،باور کن الان تو اتاق داره گلگیمو به باباش میکنه😂😂🤣

من هرموقع خواستم برم بیرون شوهرم بهانه آورده، ،چند وقت پیشگفتم بچه رو بگیر برم بازار آخر خودشم باهام ...

وآقا دلم یه مسافرت میخواد از نظر روحی وجسمی خسته ام ولی همسرم همش میگه عید بعدمیگه تابستون بعد میگه پاییز به خدا خودشم گناه داره ها هیچ تفریحی نداریم فقط کار وکارو کار

اون دنیا که استراحت مطلیقیم ،،به قول شاعر این دنیا زندگی کنیم که اون دنیا به اجبار خواهیم خفت

بخدا منم خسته شدم از کارای خونه ازبچه داری ولی چه کنیم بجز تحمل

خدایا خودت کمک کن 
وآقا دلم یه مسافرت میخواد از نظر روحی وجسمی خسته ام ولی همسرم همش میگه عید بعدمیگه تابستون بعد میگه ...

مسافرتم پول میخواد ،،،منو شوهرم پایه ایم ولی بچه ها دست و پا گیرن