2777
2789

۴۰۰ تومن غذای گربه

همین

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفرستینش شبا اشغالیو بگرده؟

نه اصلا کاریش نداریم از همین گربه ها که تو حیاط گاهی رد میشن هر وقت هم میاد تو حیاط مون برادرم با دمپایی میفته دنبالش که نیاد پرنده هامونو بخوره😂

باور کن خیلی خوبه رایگان رایگان حالشم خیلی خوبه همین دو ما پیش ۴ تا بچه آورده بود یهو همشون از رو دیوار پریدن تو حیاط ما کلی طول کشید تا برن بیرون از خونمون هی اینور اونور میرفتن بچه گربه ها😅

نمیدونم واقعا چقد میشه

شوهرم هر ماه میره خاک و غذا میخره براش

فقط همین

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خاک و مالت و دوا دکتر چی ؟

نمی خواد

هیچیش نمیشه دکتر لازمش نیست

مریضم بشه خودش خوب میشه

خاک اگه بخوای بو نگیره ماهی یبار بخر اونم ۱۰۰ تومنه

مالتم نمی خواد. کل این وسایل عجیب غریبی که اولش می خری اصلا استفاده نمیشه. مثلا برداشتم مسواک و خوشبو کننده دهان و مرطوب کننده پنجه خریدم. بعد دست به دهنش بزنم همون دستمو از ارنج قطع می کنه بزرگوار. خودش نمیذاره این مدل وسایلو استفاده کنی

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

نمی خوادهیچیش نمیشه دکتر لازمش نیستمریضم بشه خودش خوب میشهخاک اگه بخوای بو نگیره ماهی یبار بخر اونم ...

من که گربه خونگی ندارم تو حیاط میاد و میره تو باغچه هم دستشویی میکنه ولی خونگی ها رو دیدم این لوازم و داشتن و خیلی سوسولن مثل پرشین و بریتیش