یک_دختر_اردیبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 9323 عنوان یه راه حل برای رفع سرفه بگین لطفا همه بیاین 53 بازدید | 13 پست مامانم همین ویروس جدید رو گرفته یک هفته نزدیک دوهفته میشه کلی آمپول و دارو و سرم و اینا اما خیلی سرفه میکنه چیکار کنم سرفش قطع بشهتازگی هم دید دو نفر در اثر این ویروس فوت شدن خیلی ترسیده یچیزی بگین سرفش قطع بشه واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه دیروز | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جویبارخانم عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3902 سیب رو پوست بگیرید بجوشونید با آب و یه ذره دارچین و نبات. بعد که پخت بدین بخورن. من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
یک_دختر_اردیبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 9323 شربت اسماویت خوبه برای التهاب تنفسی مرسی عزیزم دمنوشی چیزی نیست؟ واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
یک_دختر_اردیبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 9323 سرفه اش ادامه داره نگران نباشید برای چی ادامه دار باشه؟ واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
یک_دختر_اردیبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 9323 سیب رو پوست بگیرید بجوشونید با آب و یه ذره دارچین و نبات. بعد که پخت بدین بخورن. مرسی عزیزم واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
_pary_khanm_sabegh عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 3272 مرسی عزیزم دمنوشی چیزی نیست؟ ن ی شربت ویتامینی توش آهن و ویتامین ث و ...داره ولی برای کاهش سرفه و مجاری تنفسی هم استفاده میشه من خودم باهمین خوب شدم
یک_دختر_اردیبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 9323 ن ی شربت ویتامینی توش آهن و ویتامین ث و ...داره ولی برای کاهش سرفه و مجاری تنفسی هم استفاده میشه من ... مرسیبرای کسی که فشار خون داره ضرر نداره؟ واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
_pary_khanm_sabegh عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 3272 مرسیبرای کسی که فشار خون داره ضرر نداره؟ نه گلم مشکلی نداره آدمهای مسن هم میخورن
_pary_khanm_sabegh عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 3272 مرسیبرای کسی که فشار خون داره ضرر نداره؟ فقط ویتامین هست جیز خاصی نداره
یک_دختر_اردیبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 9323 نه گلم مشکلی نداره آدمهای مسن هم میخورن ممنون عزیزم واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه