2777
2789

نترسون منو

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چهار سه روز بعد زایمانم یه دل سیر کتک خوردم بعد ب دنیا اوردن بچهامم یه ادامس بهم کادو نداد... الان فک میکنی شوهرم ادم بدیه خیر!!! فقط سال خدا حوصله هیچی نداره

من تورا چون جان خود میدانمت.....

خیلی سخته،من مدام فکرمیکردم میمیرم وغصه بچه هامو میخوردم،مخصوصا که از ماه هفتم بارداری رفلاکس خیلی خیلی شدیدی گرفتم همراه با تنگی نفس ،روزی دو سه مرتبه دکترهای مختلف میرفتم ازمتخصص گوارش و قلب و گوش و حلقو بینی و زنان تا ماماهای خونگی...ولی گذشت خداروشکر

شماهم حتما حتما خوب میشی نگران نباش خودتو سرگرم بچه کن

🧿

[QUOTE=403179102]خیلی سخته اوووففففف . نمیدونم چقد طول میکشه[

انقدر خودتو اذیت نکن،بچه به ورژن سالم وشاد مادر نیاز داره این روزایی که داره میگذره دیگه تکرار نمیشه،اگه شرایطشو داری برو باشگاه،مدیتیشن کن،هروقت فکرای بیخود اومد سراغت از شماره ۱۰۰برعکس بشمار تا یک شمرده شمرده اینکارو بکن تا فکرت از اون موضوع منحرف بشه

🧿
تا چن مدت ؟ چجوری اهمیت ندادی و گذشت ؟

تقریبا تا ۹ماهگی بچم . وجود بچه بین منو شوهرم تا یکم عادی شد و تونستیم کامل بپذیریم . فاصله بین منو شوهرم افتاده بود .برنامه ریزی بین زندگی و خانه داری همسر داری بچع داری . همش حس میکردم شوهرم ازم دوری میکنه خیلی سختم بود .همش باید دور بچه میبودم تو اتاق و اون تو پذیرایی یا بیرون بود

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺

[QUOTE=403179102]خیلی سخته اوووففففف . نمیدونم چقد طول میکشه[انقدر خودتو اذیت نکن،بچه به ورژن سالم و ...

دقیقا .بچه عسله عسل . کلا افسردگی بعد زایمان هست باید ی جوری بگذرونیش . من کلا نزدیک یک هفته الکی میخندیدم الکی گریه میکردم

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺