بهارا_ف مدیر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1428 عنوان دوست ندارم بچم مامان صدام کنه | مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 54 پست انقدر مامانم اذیتم کرده از شنیدن کلمه مامان/مادر بدم میادیادآور تلخ ترین چیزای زندگیمهولی خب اسمم که نمیشه بگهکلمه معادلی هست براش؟از زبان محلیمون هم خوشم نمیاد چون با همون زبان تحقیرم میکرد و بهم زخم زبون میزد وگرنه معادل خوش آوایی داشت شمام این مشکل رو داشتین؟چیکار کردین دیروز | 22:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somaliland عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 7630 تاپیکای قبلمو بخون من هنوزم عاشق مامانممولی زخمیمخیلی بیشتر از چیزی ک فکر کنی مدیتیشن شفای دردهای کودکی گوش کن از حسین اورااگه ایتا داری برات بفرستم خودم زخم خورده م گوش دادم کلی باهاش گریه کردم خیلیییی سبک شدم
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7412 اسمتو میگفت؟😂منم زبون باز کردنی بابامو به اسم صدا میکردمکلی حرص خورد تا یاد گرفتم😂😂 آره😂😂 آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5838 من مجردم الان واسه اینده پرسیدمتراپی هم میرم دو ساله ولی هنوز مامانم داره ازارم میده و نمیتونم ببخشم ... خیلی کار خوبی میکنی، مطمئن باش تا اون موقع حالت بهتر هم میشه نگران نباشحالا کو تا ازدواج و بچه🫠 از الان خودت رو اذیت نکن واسه مامان گفتن کسی که هنوز وجود ندارهولی خب بچه کلا یه جوریه که خوشت میاد ازش، مامان صدات بزنه خوشحال هم میشییه جورایی باید تجربه کنی تا ببینی واقعا بدت میاد یا نه لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
بهارا_ف مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1428 بخای به این چیزا فکر کنی و گیر بدی کلاهت پس معرکه ست خوددانی دیگه ، من تجربه تلخمو گفتم چیز ساده ای نیست که راحت ازش رد شممشکل عصبی داره مامانمحوصله داشتی تاپیکامو بخونمثلا یه بار ک کنترل خودشو از دست داده بود داشت تو خواب خفم میکرداسم مامان رو هرجا میشنوم یادش میوفتم حالم بد میشهدوست ندارم خودم مامان خطاب شم
بهارا_ف مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1428 مدیتیشن شفای دردهای کودکی گوش کن از حسین اورااگه ایتا داری برات بفرستم خودم زخم خورده م گوش دادم کلی ... درد کودکی نیست فقطاخرین بار که گرفت منو زیر کتک و فحش و ابرومو تو محله برد پریروز بود ممنون ازتگوش میکنمش شاید تونستم ببخشمش
بهارا_ف مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1428 خیلی کار خوبی میکنی، مطمئن باش تا اون موقع حالت بهتر هم میشه نگران نباشحالا کو تا ازدواج و بچه🫠 از ... اره امیدوارم تصورش که میکنم دلم قنج میره ولی در عین حال چهار پنج ساله رو مخمه این مسئلهدعا کن بتونم مسیر زندگیمو درست کنم🥲
mmfn131313 عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3815 چیز ساده ای نیست که راحت ازش رد شممشکل عصبی داره مامانمحوصله داشتی تاپیکامو بخونمثلا یه بار ک کنترل ... ای وای 💔 آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5838 اره امیدوارم تصورش که میکنم دلم قنج میره ولی در عین حال چهار پنج ساله رو مخمه این مسئلهدعا کن بتونم ... انشاالله درست میشه گلنترس از هیچیبا اینکه آسیب شدیدی دیدی ولی دختر عاقلی هستی و متوجه هستی که نباید این چرخه مریض رو ادامه بدیمطمئن باش اگر روزی بچه دار شدی میتونی آدم خوب و امنی توی زندگیش باشیببین که چقدر با مامانت فرق داری، پس خودت رو ببخشاگر واقعا داری تلاش میکنی و حواست به رفتارت هست لیاقت اینو داری که مامان خطاب بشی🩷 لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
بهارا_ف مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1428 انشاالله درست میشه گلنترس از هیچیبا اینکه آسیب شدیدی دیدی ولی دختر عاقلی هستی و متوجه هستی که نباید ... مرسی عزیزم 😭خیلی کار سختیه امیدوارم بتونم 😭