2777
2789
عنوان

تاحالا شده با اینکه متاهلین

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 41 پست
صرفا پارتنرمهازدواج نکردیمبرام واقعا تکراری شدهخصوصا از موقعی پیشنهاد های دیگه ای دریافت کردم

خب پس اوضاع بهتره برات ولی خودتو قشنگ مهک بزن اگر اینطوری باشه برا ازدواج به مشکل برمیخوری برومشاور

صرفا پارتنرمهازدواج نکردیمبرام واقعا تکراری شدهخصوصا از موقعی پیشنهاد های دیگه ای دریافت کردم

به پسره بگو و ازش جدا شو بعد هر کاری خواستی بکن

اسم این حرکتی که دنبالشی خیانته و بس

بهتره خودتو درمان کنی چون ربطی به ویژگی شخصیتی و طرف مقابل و اینا نداره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیر هيچوقت اجازه همچین چیزی نمیدم هرچند امروز همسرم تهدید کردم بهش خیانت میکنم

حرف زدنش هم اشتباهه شاید خیلی زمان ببره که کلماتت از ذهن پاک بشه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
خب پس اوضاع بهتره برات ولی خودتو قشنگ مهک بزن اگر اینطوری باشه برا ازدواج به مشکل برمیخوری برومشاور

دیگه شخصیتم همینجوریه

میدونی الان حتب هنوز با اکسمم در ارتباطم

ولی دیگه حسم بهش همون یه سال اول بود

بعدش تموم شد

اینم همینه

و من دیگه حوصلم سر رفته ازش

قربون صدقه های تکراری کارای تکراری

جذابیتی نداره برام

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

به پسره بگو و ازش جدا شو بعد هر کاری خواستی بکناسم این حرکتی که دنبالشی خیانته و بسبهتره خودتو درمان ...

بهش گفتم

میگه جدا نشو

درستش میکنم

ولی من واضح بهش گفتم حسم بهت تموم شده با اینکه کاریم نکرده ها

من از یه نفر دیگه خوشم اومده

و میدونم مشکل از منه

ولی اونم ول کن نیست

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

اصلا نرفتم جلو تا حالا که مطمئن بشم پا بدن یا نه

فعکککک نکنم

بهش گفتممیگه جدا نشودرستش میکنمولی من واضح بهش گفتم حسم بهت تموم شده با اینکه کاریم نکرده هامن از یه ...

هر کاری میخوای بکن ولی پشیمون میشی

کسی که انقدر داره بخاطرت تلاش میکنه رو پس بزنی دیگه خوابشو تو زندگیت ببینی

باهاش بازی کنی بعدا با خودتم بازی میشه

اصلا یعنی چی که دلت رو زده؟ آدمهها

کفش نیست که یه سال بپوشی بگی اوکی جدیدشو بیا امتحان کنیم، طرف وقت و انرژیش رو گذاشته پات، دوستت داره بعد تو میگی شخصیتم اینه که خسته شدم یه پسر جدید میخوام؟

والا گرگ هم یه جفت پیدا میکنه تا آخر عمرش با همونه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

هر کاری میخوای بکن ولی پشیمون میشیکسی که انقدر داره بخاطرت تلاش میکنه رو پس بزنی دیگه خوابشو تو زندگ ...

یه سری خط قرمزامو رد کرد

اونی نیست که میخوام

و به نظرم اگه مونده هم به خاطر اینه که میدونه هیچ کس در لول من حتی نگاهشم نمیکنه

نه به خاطر خود من

دنبال سود خودشه

و اشتباه من این بود که موقعی که خط قرمزامو رد کرد

هنوز توی تایمی بود که ازش خوشم میومد

و ایگنور کردم گفتم مهم نیست

حالا که گذشته

حسم هم بهش پریده

یه سری خط قرمزامو رد کرداونی نیست که میخوامو به نظرم اگه مونده هم به خاطر اینه که میدونه هیچ کس در ل ...

خب پس بگو دلیلهات ایناست

اینجوری گفتی شبیه خائنها بنظر رسیدی🫠

ولی خب، اول باید رابطه تموم بشه و به خودت زمان بدی برای فکر کردن و یه مدت تنها بودن

اون وقت بری سراغ آدم جدید

اینطوری صدمه میبینی اذیت میشی