2777
2789

روانیم کرده این زن با گوه کاریاش

از ۶ صبح رفتم سرکار ۸ اومدم خونه مادر بزرگم

الان پا نمیشه بریم

فهم نداره من باید ۶ صبح برم سرکار

نمیزاره منم اسنپ بزنم خبر مرگم برم

نمیفهمه حالم ازش بهم میخوره گند زده به زندگی و آینده و روان همه مون با خراب کاریاش

متنفرم ازش متنفرم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبح که جمعه هست تعطیل نیستید

نه فروشنده گی تعطیلی نداره

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
کاش نسل آدما همون دورانی که احترام بزرگترها حفظ میشد تموم میشد

فقط احترام کوچک به بزرگ تر؟؟

من حق زندگی ندارم انقد عذابم میدن؟؟؟اونا بمن احترام نزارن ؟؟

اسنپ بزن برگرد مثلا میخواد چیکار کنه من ۱۱_۱۲ سالم بود اون موقع اسنپم نبود خونه مامان بزرگم بودم خالم یه چیز بهم گفت بدم اومد سوار اتوبوس شدم برگشتم خونمون

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

برو تو یه اتاق بخواب

خونه مادربزرگم هست

هرچند مطمئنم برای اینم الان یه جواب نه داری

ولی خستگی دیگه شوخی بردار نیست.... از این به بعد هم ۸ شب باهاش نرو مهمونی وقتی از صبح سرکار بودی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کاش نسل آدما همون دورانی که احترام بزرگترها حفظ میشد تموم میشد

ببخشیدا مگه همون بزرگترا نخواستن بچه دار شن؟ کدوم بچه ای با اختیار خودش به دنیا اومده؟ بچه هامون برده های ما نیستن که بله چشم قربان گوی ما باشن، راجب پدر مادر خودشیفته هم یه سرچ بزن تو نت یا کتاب بخون گاهی