2777
2789
عنوان

شمااااااا ناراحت نمیشیدددددد

341 بازدید | 22 پست

عمم اومده خونه ما برای مامانم سوغاتی آورده برای داداشم دستکش موتور آورده برای اون یکی خواهرمم قبلا کلاه و شاه و جلیقه و اینا میخرید برای من هیچ وقت هیچی نمیاورد الانم باز که برای اون دوتا آورده برای من نیاورده 😂😂😂 بخدا اصلا ادم توقعی نیستم ولی یکجوری شدم میخوام ببینیم شما بودیدم ناراحت میشدید یا من توقع بیجا دارم 🤦🏻♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ناراحت میشم

اون استیکر اخر که نشونه جنسیت مونث هست رو چرا گذاشتی؟!

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

خیلییییییی ناراحت میشدم🤦🏻♀️💔

نه واسه کادو واسه اینکه جلو بقیه بد شد

احساس کنف شدن بهم دست میداد

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

آره چرا ناراحت نشم؟ناراحت شدن به کنار قهر هم میکردم🙃

من اصلا نشون ندادم

من اگه برای داداشمم نگرفته بود اصلا برام مهم نبود ولی وقتی به اون داد خیلی ناراحت شدم

نمیدونم زن گذاشتم ولی مرد اومد

نه علامت زنه ولی چرا گذاشتی بی معنیه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
نمیدونم زن گذاشتم ولی مرد اومد

آدمه رو نمیگم اون صورتیه رو میگم

خیلییییییی ناراحت میشدم🤦🏻♀️💔نه واسه کادو واسه اینکه جلو بقیه بد شداحساس کنف شدن بهم دست میداد

کادو مامانمم که داد منم تشکر کردم

کادو داداشم من تو اتاق بودم صداشون میومد خواستم نرم بیرون مامانم صدام زد خوشحال شدم گفتم زود قضاوتش کردم رفتم بیرون مامانم برگشت گفت شام چی میخوری منم محل نزاشتم کلا ایگنور کردم

من اصلا نشون ندادم من اگه برای داداشمم نگرفته بود اصلا برام مهم نبود ولی وقتی به اون داد خیلی ناراحت ...

بنظرم نشون بده ناراحتی

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

قبلن میشد آره...الان کسی نیاره خوشحال میشم...چون مجبور نیستم متقابل جبران کنم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
کادو مامانمم که داد منم تشکر کردم کادو داداشم من تو اتاق بودم صداشون میومد خواستم نرم بیرون مامانم ص ...

خوب کردی حق داشتی

من بودم همونجا داداشم جلو همه مسخرم میکرد😂🤦🏻♀️💔

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥