2777
2789
عنوان

نی نی یار هستید؟؟

591 بازدید | 47 پست

بیاید من کارتون دارم ممنون

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

سلام عزیزم صبحت بخیر لطفا پیگیر باش واسه ترکیدن تاپیکات خیلی مسخره شده دو ساعت مینویسیم میبینیم ترکیده هم بی احترامی به توعه هم به ما💓

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه عشق من هارلی بازم دعام کن امروز ازمایش دادم استرس دارم😢

سلام زندگیم همه چی خوب پیش میره استرس چی؟؟ اصلا شک نکن من منتظرم بل خبرای خوب بیای 😍✌❤💘اصلا نگران نباش 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

سلام عشقممممم 😘😘😘😘😘😘

چیشده عزیزم 😯😓😶

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
سلام عزیزم صبحت بخیر لطفا پیگیر باش واسه ترکیدن تاپیکات خیلی مسخره شده دو ساعت مینویسیم میبینیم ترکی ...

صبح بخیر عزیز دلم آره الان مخالفین یا ادمای مشکل دار تو دلشون عروسیه اینو دیگه بهش میگن بی احترامی 

چه تاپیکی بود؟ 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام صبح بخیر بله عزیزم الکی مثلا من نی نی یارم    

صبحت بخیر گلدختر 😅😍😘نی نی یار به این گلی😘

چیشی بیه چیشی بیه،😐😐

نی نی یار بیاد میگم قشنگم

صبح بخیر عزیز دلم آره الان مخالفین یا ادمای مشکل دار تو دلشون عروسیه اینو دیگه بهش میگن بی احترامی&n ...

کلا همیشه یه تعداد هستن الان بگی روزه واسه جلب توجه میگن شبه آدم میمونه اهمیت نده یا بده

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.