2777
2789

بچه ها فقط نمیدونم چه استادی خوبه

مایلم خانم باشه خانم دنیا فتحی رو شنیدم خوبه شما کسی رو سراغ ندارید توی کرج خوب باشه خانم هم باشه

خیلی خوشحالم که بعد ار چند سال یکی از هدفام داره به واقعیت می پیونده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمممم مبارکهههه 🤗🤗🤗🤗 انشاءالله به سلامتی و دل خوش استفاده کنی 🤗 🌹 🌹 🤗 🤗

درمورد استاد نمیدونم گلم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

عزیزم مبارکت باشههه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
من شوهرم برام لاماری خرید امروز خیلی خوشحالم

ای بابا گناه داره اون مار بیچاره

بگو بره دوباره بذاره لاش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
مبارکت باشه چقدر هزینش شد؟هزینه آموزشش چطوره ؟این خانمی که گفتی مجازی هم آموزش میده؟ چون کرج نیستم

نمیدونم والا غیر حضوریشو حقیقتا نپرسیدم ولی توی اموزشگاه پرنیا توی گوهردشت چهار جلسه هفته ای یکیار گفتن ۱۶۰۰