2777
2789

یه وام ثبت نام کردم ۵۰ ماهه

آخه بگو لامصب چ خبره فک کنم ۳سال و خورده ای گذشته ب نامم نیوفتادبرای یه کاری میخواستم ک الان دیگه چندبرابرشده قیمتش و دیگه اون پول بدردم نمیخوره و وام بنام من نیوفتاد دیگه الان اون پول واقعا هیچ ارزشی نداره اگر همون قسط و هرماه داده بودم یه سکه پارسیان سبک الان کلی سود کرده بودم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خسته ام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه اگه پارتی بازی نشه 🤕

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
۵۰ماه یعنی ۴سال و دوماه اصلا فکر کن ارزش پول کم نشه کسیم کلاهبرداری نکنه اما اگه تو این فاصله دونفر ...

۱۰۰بود اون موقع ی پرایدخوب وروبراه میتونستم بخرم الان لاستیکشم بهم نمیدن بااین پول😆😆😆😆😆

خسته ام