2777
2789

دختر خواهر شوهرم و جاریم و یکی از خواهرای شوهرم خیلی فحش های زشت میدن حتی تو صحبت عادی نه دعوا مثلا به هم که زنگ میزنن میگن چطوری ک.....کش من واقعا خجالت میکشم شما هم دارین آدما اینطوری دور و برتون مثلا میخوان بگن یه چیزی بده میگن گ و هه . یعنی حرف زدناشون یادم میاد حالم به هم میخوری(الان هم یادم اومد اعصابم خورد شد تاپیک زدم😑)

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

من فحش برام مثل مسکنه

ولی درحالت عصبی نه طبیعی

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تو هم عین من تفاهم خانوادگی فرهنگی نداشتین

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببخشید ولی خندم گرفت 😅آره راستش خیلییی زشته من از جمله وای برگام ، وای پشمام ، و حاجی گفتن هم بدم م ...

وای بخدا خیلی بی تربیتن. مثلا شب بعد عروسی همین خواهر شوهرم خیلی حرفا زشتی به من میزد من بدم میاد

یا خدا تربیت نشدن احتمالا

اصلا حالشون خوب نیست حالا جاریم و دختر خواهر شوهرم جرئت ندارن به من بگن ولی خواهر شوهرم میگه چن بار بهش تذکر دادم والان جدی برخورد میکنم اینا هم همه جا گفتن من بد اخلاقم. فکر کن این خواهر شوهرم مسائل اتاق خواب خودش و شوهرش هم تو جمع میگه حتی پوزیشنشون هم توضیح میده😑😐