2777
2789
عنوان

حقوقم رو هنوز واریز نکردن

82 بازدید | 10 پست

من کادر درمانم

تقریبا دو ماهه رفتم سرکار

بعد ماه قبل حقوق همه همکارام رو آخر ماه واریز کردن

مال من واریز نشد

پیگیری کردم از بانک و حسابداری بیمارستان و فلان آخرش معلوم شد حساب مشکل داشته

و حقوقم برگشت خورده به حساب بیمارستان

شماره حساب جدید دادم به بیمارستان و حسابداری گفت چندروز طول میکشه

الآن ده روز گذشته هنوز واریز نشده

یه بارم پیگیری کردم گفتن صبر کن

کسی آشنا نیست به این روال؟!الآن حقوق منو باید حسابداری خود بیمارستان واریز کنه یرام؟یا خود علوم پزشکی؟

خیلی ناراحتم تو رو خدا اگه میدونید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصف ماه گذشته ولی من هنوز حقوق ماه قبلم رو هم نگرفتم

یکی نیست بگه اگه به حقوقم نیاز نداشتم سرکار نمیومدم!وقتی میام یعنی لازم دارم انصاف نیست ۱۳ ام باشه و من هنوز حقوق ماه قبلم رو نگرفته باشم

خوردنش رفت ی آبم روش🤣

(شوخی کردم😂😁)

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

احتمالا با حقوق بعدی واریز کنن

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

میترسم کلا ندنوگرنه انقدر نباید طول میکشید یه شماره حساب جدید جایگزین کردنحس میکنم حسابداری بیمارستا ...

نه نمیتونن بزنن زیرش ولی برو سوال کن مستقیم از حسابداری

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍