2777
2789

اما هنوز عاشق نشدم.. بیشتر دلم میخواد تخمک اهدا کنم و اون بچه یه خانواده ی قشنگ داشته باشه. اما دلم میخواد یبار ببینمش 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیزارن ببینیش که چون وابستگی و این احساس که این بچه از تو هم هست اذیتت میکنه

من نمیتونم اون بچه رو بگیرم هرگز...

نه جاشو دارم نه پولش

واسه همین وابسته نمیشم.

اما نمیدونم چرا دلم میخواد ببینم چه شکلیه 🥲🥺

من نمیتونم اون بچه رو بگیرم هرگز...نه جاشو دارم نه پولشواسه همین وابسته نمیشم. اما نمیدونم چرا دلم م ...

ولی این که چه شکلی بشه به مرد بستگی داره همه بچه ها به خانواده پدر میرن یعنی به اسپرم بستگی داره

اما در کل کار خوبیه اهدای تخمک

ولی این که چه شکلی بشه به مرد بستگی داره همه بچه ها به خانواده پدر میرن یعنی به اسپرم بستگی داره اما ...

ارهههه. من که هیچ جوره نمیتونم بزرگش کنم ولی وااای نوازش دست و پای کوچولوش. بو کردن سر کچلش🥺🥺🥲ای خداااا جوجه ی قشنگم..

خیلییی دلم میخواد اهدا کنممم اما ب. ک ارت دارم

ارهههه. من که هیچ جوره نمیتونم بزرگش کنم ولی وااای نوازش دست و پای کوچولوش. بو کردن سر کچلش🥺🥺🥲ای ...

اگه بچه دوست داری چرا ازدواج نمیکنی؟

البته نه با هر کی که سر راهت پیدا شد ها یه آدم درست و حسابی

اگه بچه دوست داری چرا ازدواج نمیکنی؟البته نه با هر کی که سر راهت پیدا شد ها یه آدم درست و حسابی

ببین من خیلی ر. ل تا حالا داشتم ولی عاشقانه دوسشون نداشتم و حس میکنم بدون عاشق شدن نمیتونم یه بچه بدنیا بیارم. البته فعلا یه پار تنر دارم که اگه خدا بخواد و بهم برسیم که درصدش کمه خیلی دلم میخواد در آینده بچه دار بشیم و خب من الان با. کره هستم ولی اگه شرابط اجازه بده خیلی دلم میخواد تخمک اهدا کنم. و خب چون مادر اون بچه حساب میشم خیلی دلم میخواد برا چن دقیقه از نزدیک بغلش کنم و ببینمش ولی میگن اجازه نمیدن